2000 yılında trafik kazası keçirdim . (İŞ KAZASI) iki sene raporlu kaldıktan sonra yüksek sağlık kurulu yüzde kırk beşlen iş görmezlik geliri bağladı. yaklaşık ikisene sonra kontrol muayinesi için gitmiş olduğum samatya hastanesindeki ortapedi sağlık kurulu doktoru eksik muayinesi sonucu 2004 yılı itibari ile iş görmezlik oranım yüzde 15 düşürüldü.ve kontrol muayinesi gerekmemektedir diye not da belirtilmişti.ben bu konuda haksızlığa uğradığmı düşünerek iş mahkemesine 2008 yılında dava açtım.yüksek sağlık kurulu mahkeme kanalı ile benden eksik düzenlenen rahatszlığımla ilgili herhangibir hastaneden sağlık kurulu raporu almamı istedi . ben bu raporu aldım mahkemeye verdim .yüksek sağlık kurulu tekrar bana 2004 tarihi itibari ile geçerli yüzde 45 iş görmezlik raporu verdi. bakırköy 10 iş mahkemesi bu raporu 2010 yılında onadı .sgk avukatı temyize gönderdi yaklaşı iki sene sonrada yargıtay tarafından onaması yapıldı.yani kısaca yargıtay tarafından onanmış yüzde 45 iş görmezlik raporum var.......benim ikinci emeklilik hakkım olan malüllük emekliliğmi vergi indirim hakı alıptamı yapmam gerekir yoksa zamanı geldiğinde sgk direk müracatmı etmem gerekir.