Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş gücü kaybı oranı ile vergi indirimi başvurusu yapilabilir mi?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Hala anlamadım. Vergi indiriminde başvuru yapmak için hangi oran geçerli. is gücü kaybı oranimi yoksa engelli oranimi

elinde sakatlık oranı cetveli'ne göre % 40 ve üstü geçerli bir engelli raporun varsa hepsi ile başvurabilirsin oran 40 ve üstünde olsun rapor yeterlidir.işgöremezlik mi engellikmi diye kafanı karıştırmana gerek yok

Teşekkürler.

Yani bu durumda is gücü kaybı oranimi yüzde 41.2 ile vergi indirimi başvurusunda bulunabilirmiyim

özürlülerin.bu konularla alakalı çok bilgim yok ama benim aldığım oran is kazasi sonucu sosyal sigortalar kurumunun benim sürekli is goremezlik geliri başvurusunda bulunmama istinaden yetkili hastaneye seçki sonrası yapılan muayeneler sonucunda ankarar merkez sağlık kuruluna gidip oradan gelen orandir.Yani bu rapormu değilmi onu anlamadim

Oturan boğa ve hilal72. Her ikinizide çok teşekkür ederim.

Bunun için yapılması gereken başvuru söylemi.elindeki rapor.kimlik aslı.fotoğraf ve is yerinden alacağım çalıştığıma dair belge ile vergi dairesine yapılacak basvirumudur.

@Alper işbilen
elinizdeki rapor ile işvereninize vergi muafiyetinde bulunmak ,istediğinizi söyliceksiniz onlarda dilekçe yazacaklar o yazıyı alacaksınız nifus cüzdan fot. rapor aslı ve işverenin yazdığı antetli kağıda dilekçe ile vergi dairesine gidip evraklarınızı vereceksiniz daha sonra sonucu bekliceksiniz sonuç size ve iş yerinize ayrı ayrı yazı ile bilgi verecekler vergi dairesi bu kadar bunu yapın yazınız gelinizce bize yazarsınız sonucu

Üst Alt