Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş için koşturmak sağlığımı olumsuz etkiler diye tereddütteyim!?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Kafam cok karısık.sız degerlı arkaslarla paylasmak ıstedım.Memurluk ıcın vs. iş ıcın calısmamı onerıyorlar sagolsunlar..ama ben yurumek ıstıyorum gelımslerım her sey olacagını gosterıyor gosterdı gıbı fakat.
memurluk ıcın butun konsantrasynumu ora verdım...ne yapmam gerkıyor sızce..

sağlığın çook daha önemli ama terapiden arta kalan zamanlarda pekela deers çalışabilirsin ama;terapilerini asla ihmal etme.zafere bu kadar yaklaşmışken daha çok azmet bence:)))yürüme isteğin azmin ders çalışmanı olumsuz etkilemez bilakis kamçılar.kolay gelsin.başarılar...

doktorda senin hissetiklerini paylaşıyorsa yürüyeceğine dair umutluysa ben bırakma daha da asıl derim

tabı kı hem doktorlar hemde olanlar gosterıyor fakat boyle etkısız eleman olacagımı dusundum mu..yurusem yada yurumesem ne olacak kı dıyorum.

besalti ,çalışmak derken neye çalışmak..açıklayıcı olmamış konun..işmi buldun çalışacaksın yoksa sınav için dersmi çalışacaksın?

iş bulabılırım kendıme guvenıyorum ınanıyorumda zehır gıbı kafa var allaha sukur:)
ders calısıyorum calısmak hem ders hemde iş...
yoksa yurumek mı..

çok yanlış düşünüyorsun. eğer çalışarak memur alacam diyorsan bu zeka bende sonrada çalışır başarırım dersin amaaaan alınmayasın motive ediyorum sadece:)

yok yok kesınlıkle haklısınızda ınsanın bır kac sene ıcınde o kadar yanı anlayacak kadar gerıleyecegını sanmıyorum..
fakat bır yıl olsa sonra ne yapabılırım dıye dusunuyorum..24 yasımda memur olsam yok yasım gecer..anlatamıyorum sanırım yaa

malesef :(sen memurluk sınavına çalışıp yürüme egzersizlerinemi ara vermek zorunda kalacan ?

ben böyle anladım:)

nden ikisinin arasında bi seçim yapasın ki?ne yani çalışırsan yürümekten vazmı geçeceksin?ders çalışmanın hangi tarafı olusuz etkileyecek ki yürümeni??kendine güveniyorsun,zehir gibi kafa var diyorsun ardından kendine,kazanmana engel koyuyorsun.terapilerini asla ama asla aksatmadan derslere asıl derim.

hayır degıl konsantrasyonum dagılacak ıkı parca olacak anlıyormusunuz..ama sımdı boyle ıken sadece yurumeyı dusunuyorum bılımsel oalrak yurumem ımkansızdı ama sımdı butun doktorlar gel yurursun yuruyorumda sımdılık evın ıcınde..

----------

ıkısını basarmak cok guzel oalcak bılıyorum...Ama aslında cevrem de sebep oluyor..bende ıstedıkten sonra ıkısını bır arada goturmek basarmak mumkundur dıye dusundum..fakat boy bu sure zarfında etkısız eleman gıbı olmak ve halada boyle devam edecegımı bıle bıle,ıster ıstemez korkutuyo gelcekte..
egzersızlerı yurumeyı bırakıp butun aklımı konsantrasyonumu sınavı kazanmaya mı versem...aslında basıt sınav bılıyorum ama kazanmama korkusu karıstırıyor her seyı.

ıste bu yuzden bulut25 arkadasımın dedıgı gıbı dusundugum ııcn korkuyorum...
bırde obur tarfını dusununce....

öncelikle gözün aydın,bu çok güzel haber:)) sen zaten imkansızı başarmışsın ama bu konuda kendine imkansızı yaratıyor kafanda kurguluyorsun.herşey beyinde bitiyor inan eğer;sen kendine böyle aşılmaz duvarlar koyarsan olacağı varsa da olmaz.memurluk sadece bir araç ama yürümen amaç...amaçlar önceliklidir hayatımızda ama araçlar da bir o kadar önemlidir.amacından asla vazgeçme,aracını da göz ardı etme.

IRMAK007 haklısın hemde cok haklısın cok guzel dıyorsun..ama araç olmassa her ıkısıde olmaz..yanı yuruypte o kadar cok etkısız elaman varkı..
etkısız eleman olmak ıstemıyorum..
evet dıyceksın madem kendıne guvenıyorsan neden sonrada yapamayasın kı..sonra sımdıkı fırsatlar olacak mı acaba..
Neden basıma gelen talıhsızlıgı fırsata cevırmeyeyım..

Ben o sınavı kazancagımı kazabılecegıme guvenıyorum..
evet haklısın saglık kadar onemlı bır sey yok olamaz..ıkısını bır arada yapmak ıcın beynımı ıkıye ayırmalıyım dıye dusunuyorum...ıkısınden bırını secmelıyım sanırım.

bende benzer durumları yaşamıştım.ya iyileşebilmek için gerekli araştırmayı zamanı ve en önemlisi bu noktaya odaklanacaktım yada bir an önce okul yada iş konusunda bir atılımda bulunmam gerekecekti.ama şunu farkettim sonucta maddi desteği ailem sağlıyor her seferinde aldığım her kararda bir de onları ikna ve onayı gerekiyor ve bu bana zor geliyor.ben de hemen çalışma hayatına atıldım memur oldum. şu an 3 aylık memurum üzerimden bir yük atmış gibiyim.üzerimdeki o yükü attıktan sonra hem aldığım manevi huzurla hemde maddi huzurla kendim için daha fazla şeyler yapmaya başladım.bu konuda benim sana tavsiyem eğer kısa vadede çalışma imkanın varsa öncelikle buna ağırlık vermen tabi bu sağlığını bir köşeye atman anlamına gelmiyor.kendi durumunu daha iyi biliyorsun kafandaki bu çelişkileri atıp bir karar aldığında da zaten kendini biraz daha mutlu hissedeceksindir.ALLAH kolaylık versin

haklısınız Anlıyorum ayrıca tebrık ederım...
Bence durumlar nasıl kı vakadan vakaya degısıyorsa..gelısmeler vs..
bu gun bız bıze dusenı yapmasak eger dıyorum.yarın dıyemeyız kı dun bunu yapmam gerektı yapıym.
olmuş ile ölmuşe care olamaz sımdı ceresı elımızde ıken degerlendırmekten yanayım.
fakat sızın bahs ettıgınız gıbı bır aılem olmadıgından durum degısrı bıraz..
ama bu kadar sure ıle bu durumu yasadım dıyorum bıraz daha dayanırım ıns.
ama ya fırsatları kacırdıysam dıyorum.

hayatında her zaman karşılaşacağın fırsatlar olacaktır emin ol kaçırdığın fırsatlara takılırsan önündeki fırsatları göremezsin.seninle iş ve sağlık konusunda benzer durumlar yaşamışsakta diğer yönlerden biraz farklılıklarımız var tabiki.drlar benim durumum için hem fikir değiller bunun neticesinde ailemle ben de aynı konuda hem fikir olamadık.örneğin ben ameliyat olmayı düşünüyordum ailem buna sıcak bakmıyordu.hem ameliyat olup olmamayı, hem şu sınava mı girsem yok yok bu sınava mı girsem önce hangisi olsa şeklinde çelişkilerden yapmam gereken hiçbir şeyi yapamıyordum.şu kafamdaki çelişkilerin sadece birini aştım ama bu diğer sorunlar için bana biraz şevk verdi galiba..umut ediyorumki sende başardığın ilk şeyden güç alıp daha sonrakilerini de başaracaksın

Bence tedavine bakmalısın kardeşim tedavini ertelediğin zaman geri dönüşü olmayan şeyler olabilir sağlık sorunları ertelenmeye gelmez ben bunu yaşadım ertelediğim sağlık sorunlarımı geri kazanamadım ama 6 ay içinde hep diplomamı hem ehliyetimi hem arabamı aldım hemde işimi buldum ders çalış ama önceik tedavin olsun polio sekeliyim yıllarca ertelendim tedavi yönünden şimdi benim gibi çok arkadaşım ayakda ama ben t sandalyedeyim demek istediğim her şey bulunur sağlık bulunmaz.....

Bencede bende onu hep dusundugum ıcın dıyorum.bu gun bıze dusenı yapmassak dıyorum gerı donup telafısını yapamayız oyle bır sansımız bır daha olamaz olmaycak..
BENCEDE SAGLIK..

SINAVI kazanacam ama saglıgımı salı vermemek sartıyla tabı kı.butun dusuncem saglıgım olacak ınş... ve kazanıp gıtmıycem yıne..sadece beklıyorum o gunu hayırlısı ne olacaksa o olur ınsallah..teşekurederım ılgınız ıcın arkadaslar..

Üst Alt