Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş için şehir değiştirdiğimde vergi indirimi raporumu yenilemem gerekir mi?

salihuz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin bülent abi benim sorum şu ben %41 vergi indiriminden faydalanıyorum raporum sürekli yalnız iş gereği samsuna yerleşmem gerekiyor. istanbul'dan almış olduğum raporu samsun'da da vergi muafiyetimi devam ettirebilir miyim problem olur mu yoksa samsun hastanesinden yeniden rapor isterler mi.

2. samsuna gitmeden ist. maliyeye bizmi bildiriyoruz samsunda işe başlayacagımızı yoksa otomatik belli oluyor mu sistemde vergi indirimi

bunu öğrenmek istedim

Bir kez defterdarlığa başvurup vergi indirim hakkı elde edilmişse -yeni işyeri başka ilde ya da değil fark etmeksizin- tek yapılması gereken şey vergi indirim hakkı elde edilen defterdarlığa gitmek ve yeni işyerine (başka ildeyse defterdarlığa) hitaben vergi indirim hakkı elde edilmiş olduğuna dair yazı almaktır.
Bu yazıyı yeni işyerinize (başka ildeyse oradaki defterdarlığa da sanırım) vermeniz halinde vergi indirim hakkından yararlanmaya devam edeceksiniz.
Yeniden rapor vs. söz konusu değil.

Üst Alt