Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası geçirdim ve vücudumda kırıklar var. Yüzde kaç oran alabilirim?

ra198606

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
ben bundan 1 ay önce bir iş kazası geçirdim şu an raporluyum... vücudumdaki bir kaç kırık var.. bunlar t6-l5 vertabra burst kırığı (yani bel ve sırt) sol tibia şaft kırığı , sağ karkaneus (topuk) kırığı... raporum % kaç olur bi fikir verebilirmisiniz...

Bu kırıklardan alınacak olan oranlar kırıkların yarattığı hareket kısıtlılığının hesaplanmasıyla belirlenir. Kaç derecelik kayıp varsa ona göre hesaplanır. Net olarak yüzde şu oran verilir diyemeyiz.

Arkadaşlar ben geçen sene bir iş kazası geçirdim ve vücudumda L5 ve T6 krığı ayrıca bacaklarımda da sol tibia ve sağ kalcaneus(topuk) kırığı oluştu... maluliyet tespiti için sgk hastaneye sevk etti hastanede doktorlar
Beyin Cerrahi : % 24 özürlüdür
Fizik Tedavi : % 45 fonksiyon kaybı
ortopedi ise beyn cerrahi ve fizik tedavinin görüşleri uygundur diye not düştü bir oran vermedi... Acaba oranım %kaç olur bir bilgi verirseniz sevinirim
Sağlıklı günler dilerim...

cevap verebilecek kimse yok mu ?

binlerce üye ... onlarca admin... her an çevirim içi yüzlerce üye.... ama 1 senedir bir Allahın kulu cevap vermiyor bana.....

arkadaş bu soruya inan tek başına o kuruldaki bir doktor bile cevap veremezzzz.
heyet toplanır ve heyette bu konular değerlendirilerek uygun aralıktaki puan verilir . merak etme puan konusunda hangi aralıkta isen onu sana verecekler. sabırlı ol sağlıklı inşallah.

Kırıklar, eklem hareket kısıtlılıkları vs. yani, bazı hastalık gruplarının sakatlık oranı cetvelinde net oranı belirtilmiyor. Kişinin durumuna göre oran veriliyor. Buradan size hiç kimse xx oranı alırsınız diyemez. Sonucu alınca bizimle paylaşın lütfen.. Geçmiş olsun..

herkese merhaba Ankara numune hastahanesinde Raporum % 45 çıktı... sgk ya gittiğinde oran yükselirmi düşer mi bilmem....

Üst Alt