Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İs kazası sonrası %44 rapor verildi. Emeklilik için ne yapmalıyım?

Pamukkale2077

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İs kazası sonucu her iki dizim bukulmuyo ankara kocatepe sgk %44 rapor verdi ne yapmam gerekıyo 96 giriş 1780 gun ve askerlik var emekli olmam için neler gerekli ve rapora itiraz etsem nasıl olur saygılar

Bana %44 rapor geldi ankaradan itiraz etmek istiyorum nerden ve nasıl yapacam bilgi verirseniz sevnirim

*16 yıl çalışmış olmak,tam bilgilerinizi verin,doğum tarihi,kaç ylıdır çalışıyorsunuz,ssk,bağkur,3920 prim gününü tamalaman gerekiyor sanırım

Engel oranınız malulen emeklilik için yeterli olmadığından vergi indirimi ile emeklilikten başka yol görünmüyor.
Bunun için de çalışıyor olmanız, vergi dairesine başvurarak vergi indirim hakkı elde etmeniz gerekmektedir.
Vergi indirimi aldığınız takdirde prim gün sayınızı 3920 ye tamamladığınızda emekli olabilirsiniz.

Doğum trh 1977
Ssk giriş 1996
1780 gun ve askerlik var
İskazası sonrası %44 ankara onaylı rapor
Su an calısaMıyorum her iki dizim az derecede bukuluyo ayak bileklerim kısıtlı hareket ediyo sol ayagımda kısalık var her iki ayagımda his kaybı var oranım dusuk geldi dusuncesındeyım itiraz hakkım varmı varsada nereye muracat etmem gerekiyo nasıl bi yol izlemem gerek su an hic bir yere muracat etmedim bilgilendiriswniz sevinirim

Pamukkale2077

İş kazası sonrası sürekli iş göremezlik geliri için başvurdunuz ve bağlandı, doğru mu? Çünkü emeklilik ayrı, iş göremezlik geliri ayrıdır. Aynı anda her ikisini hak etmek de mümkündür.

Emeklilik için Ufuk'Un da yazdığı gibi 3920 güne tabisiniz.

syn oturan boğa %44 lük sonucu işgörmezlik geliri 380 olarak baslamıs simdi 413 lira %80 mal sahibi kusurlu mufettislik raporunda yanlışlık varsa beni yonlendırın lütfen

Pamukkale2077

Maluliyet cetveli'ne göre "B. Bilateral diz ekleminin 30° ve üzerinde fleksiyon pozisyonunda ankilozu" malul sayılmayı gerektiriyor. Durumunuz buna uygun görünüyor?
Bence malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvurun ve hastaneye sevk talep edin.

Aynı şekilde, işgöremezlik gelirine dair verilen %44 oranlı rapora da itiraz edin ve yeniden değerlendirme talep edin.

Sol diz %20.
sağ diz%40 bulunuyor
sağ dizim 10dece dik durmuyor sağ diz yamuk kaynamış ve platin mevcut durumda

SGK ya muracat ettim 1780 günüm var emekli olamazsın 3920 gün isteniyor

Pamukkale2077

Yahu onlara neymiş!Karar verecek olanlar onlar değil, Ankara'dır. Siz başvurun, onlar hastaneye sevk etsin, gerisi onları ilgilendirmez...

Üst Alt