Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonrası iş yeri ile anlaşsam Sürekli İş Göremezlik etkilenir mi?

korhan bey

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar işyeri anlaştıktansonra bütün haklarından vaz gececeksin diyor bu anlaşmaya sürekli iş gürememezliğide ekleye bilirmi

o işverenle senin aranda degil ki neden etkilesin
devlet istemesende o parayı sana verecek

İş yerinle neden anlaşıçakmışsın. İki gün sonra san iş bitti dese iflas etse seni kim kurtaracak. . Sürekli iş göremezlik sana devlet tarafından kaybolan fiziki açığını parasal olarak dengelemek için sana ömür boyunca verilecek olan hakkındır. Başka iş yerinde çalışsanda bu aylıgı almaya devam edeceksin. Yaş ve pirimin dolunca emekli olacaksın. İki maaş alırsın. Çok olanın hepsini diğerinizde yarısını alırsın

Sürekli işgöremezlik raporum onaylandı %63 verildi normal mi acaba sol kol umuz hizasından ampütasyon 2017 de iş kazası geçirdim maaş askeri ücretten yatıyordu bu orana göre ne maaş bağlanır

Malulen emekliyim

geçmiş olsun .
kardeş seni emekli etmişler sen artık çalışamazsın. kayıtlı olarak çalışmaya başladığın an hakların ve maaşın kesilir.
sen ilk başta burada sürekli iş göremezlik maaşı diyordun ama seni emekli yapmışlar. üzgünüm ama çalışman artık yasak..

korhan bey

Hayırlı olsun. Düşük olan maaşının yarısı, yüksek olan maaşının tamamı yatacak. Bankalardan iki adet emekli maaşı taşıma promosyonunu alacaksın. Sürekli iş göremezlik geliri % kaç oran ile bağlandiysa o miktardan bayram ikramiyesi yatacak. Diğer emekli maaşı için 1.100tl bayram ikramiyesi yatacak. Rapor oranın %63 gayet güzel, hiç itiraz etme kardeşim.

Barrrdak teşekürler evet calışamam malulen emekli ve sürekli iş görememezlik maaşı alıyorum

Pa_Pi teşekürler orana itiraz etmedim maaş ları dediğiniz gibi alıyorum ama bayram ikramiyesi 1100 den fazla vermiyorlar

korhan bey

Tek bayram ikramiyesi alıyorsun o zaman sadece 1.100tl diye anlıyorum. Sürekli iş göremezlik geliri için verilen oran kadar bayram ikramiyesi yatmıyor mu? Örnek Sürekli iş göremezlik gelir oranin %50 diyelim 550tl bayram ikramiyesi yatması lazım.

korhan bey
Vay be hükumet burada bile köylü kurnazlığı yapıyor desene yazıklar olsun üç kurusun hesabını yapan devlet yonetimene...

sözleşme yapcaksan peşin sermaye değerinin işveren tarafından ödeneceğide eklet.

Üst Alt