Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonrası malulen emekli olmalı mıyım?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
iş kazası sonucu malulen emekliliğim söz konusu sizce olmamıyım bana avantaj ve dezavantajlarını yazarmısınız

çotanak28

Sürekli iş göremezlik gelirinin yanı sıra bir de emeklilikten bahsediyorsun, değil mi?

Eğer iki aylığı da aynı anda hak edersen tabii ki emekli de ol. Neden olmayasın ki. Yalnız unutma, aynı anda iki aylık hak edildiğinde, fazla olanın tamamı, az olanın yarısı ödenir. Ona göre hesap yapmak lazım.

anladım abi sağolasın bende yarın dosyamı hastane sağlık kuruluna vereceğim inşallah. son haliyle doktorların görüşlerini paylaşacağım.

Arkadaslar son durumu paylaşıyorum. %82 orana karşılık maaş 734 tl ek ödeme 734 tl gözüküyor.
malulen emekli olmadım. çalışıyorum yine

çotanak28

Sürekli iş göremezlik geliri bağlandı. Malulen emeklilikten vaz geçtin? İkisinin farklı olduğunu unutma sakın. Sürekli iş göremezlik geliri alırken aynı zamanda emekli de olabilirsin (şartların tamam olması şartı ile tabii)

Sartlari tasiyorum abi %82 kontrollu sonuc 2019 ekim kontrol tarihim.simdilik emekli olmayi dusunmuyorum .tabi isveren malulen emekli olabiliyorsun cik işten demezse tabi .birde yasal olarak cıkarma hakki varmi bilmiyorum

çotanak28

Emeklilik kişinin isteğine bağlıdır. İşveren çıkartacaksa da tazminatınızı vermek zorunda

Üst Alt