Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu 7. omurumda bir kırık oluşmuş. Tedavi hakkında bilgi verir misiniz?

tolga123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 19 yaşındayım fabrikada çalışırken kafama 200 300 kglik bir mazemenin kopup devrilmesiyle omuriliğin 7. omurunda bi kırık oluşmuş. yürümemde bi deişiklik yok arada sol koluma bi ağrı ve uyuşma geliyo sizce ne gibi şeyler olabilir bu durum hakkında bi bilgi vericek varmı şimdiden çok teşekkür ederim.

Önceliklegeçmişolsun, rapora başvurdunmu, iş kazası tesbiti yapıldımı ve en önemlisi haklarını aradınmı

hayır daha 2haftalık bi olay olay olduğnda amblansla acile gittik iğne vurup beyin cerrahiye gönderildim tomografi falan çekildi gemlikde oturyorum doktor kırığı görünce bursaya sevk etti bursada bi boyunluk yazıp yolladılar 15 gün sonraya beyin cerrahiye randevu verildi pazartesi günü randevuya gidicem

bursa uludağ tıp fakültesine gönderdiler ordanda hiç bi bilgi verilmedi boyunluk yazıp yolladılar pazartesi günü randevum var yani napcağım hakkında bilgim bile yok

çok geçmiş olsun inşallah iyi olursun,tıp fakültesinde nie yatış yaparak doktor kontrolüne almadılar :confused: almaları gerekti yada okadar büyük bi hasar deildir gönderdiklerine göre...

kardeşim geçmiş olsun bencede bol bol dinlen sağlığını ihmal etme bide işyerinden hakkını al çünkü ihmal var Allah korusun daha kötüsü olabilirdi hem onlarada ders olur

MR çektirip durumu görmeden bir şey denemez. Doktora muayene olana dek ani hareketlerden kaçınmalısın...

Ve kesinlikle iş kazası tespitinde bulun. Kalıcı bir hasar oluşmuşsa ve bunun için % 10 ve üzeri işgücü kaybı raporu verilirse, yaşam boyu sürekli iş göremezlik geliri iş sağlık güvencesine kavuşursun.

Üst Alt