Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu ayağım kırıldı, rapor oranım ne olur?

AK1

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar hepinize ben bi işkazası geçirdim gecenlerde muayne oldum maluliyet oranım belli olacak ben kazada sade ayagım kırıldı ama ayağımda kalıcı bir durum var ayagımın alt oynar yeri 3 tane vida ve 1 tane platin takıldı ayagımın tam oynar yeri kırıldı.doktorların yazdığı bulguları yazıyorum bilen varsa yüzde kaç maluliyet oranımı yazarsa sevinirim.

DİZ AKTİF PASİF

FLEKSİYON-EKSİ 100 110 FLEKSİYON
FLEKSİYON KONTRAKTÜRÜ -2DERECE TAM EKTANSYON

AYAK AKTİF PASİF

DORSİ FLEKSİYON (0-20) 0 DERECE 1DERECE
PLANTER FLEKSİYON(0-45) 3 DERECE 5DERECE
İNVERSİYON (0-40) 4DERECE 6DERECE
EVERSİYON (0-20) 4 DERECE 6DERECE

İş kazası

Arkadaşlar merhaba işkaybı oranım belli olması için evrağım kocatepede nezaman belli olur bilen var mı?

3 4 ayi bulur kocatepeden evraklarinin tamamlanmasi %10 u gecerse surekli is gorememezlik maasi baglanir kardesim

Kocatepede kacıncı derece malulıyete sahıp oldugun belırlenecek, oradan sgk da vazıfe malulu kuruluna gececek belgelerın, vazıfenden kaynaklandıgı tespıt edıldıgınde vazıfe malulu emeklısı edebılırler dostum.

İş kazası

Arkadaşlar hepinize merhaba benim iş kazası evrağım teftiş kurulunda teftiş kurulundan genelde evraklar nezaman sonuçlanır bir bilgisi olan varmı.
Birde suç oranı belirlemesini beni Çalışma sosyal güv. müfettişleri beni çağırıp ifademi aldıydı ssk nın müfettişleridemi çağırıp ifademi alacak.

iş kaybı maaşım nezaman bağlanır.

SSK VERDİĞİ İŞ KAYBI ORANIM :%26

Selam aynı oranlar bende de var ayak bileği hiç oynamıyor mu?

Üst Alt