Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu gelir alıyorum. Emekli de olabilir miyim?

zdeşifrec

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba
ben %42 özürüm var. iş kazası olduğunda emekliyim. bu şekilde çalışsam ilinci kez emekli olabilir miyim
bir de maaşım kesilir mi yoksa iki maaş alabilir miyim

ilgilenirseniz mutlu edersiniz bizi.

Evet sürekli iş görmezlik geliri alıyorsan süre ve prim şartlarını yerine getirip engellilere tanınan erken emeklilik hakkında faydalanarak emekli olursun.
Hayır iş görmezlik geliri alıyor isen maaşın kesilmez
İlerde tekrar emekli olmaya hak kazanır isen çok olan maaşının tamamını az olanın ise yarısını almaya devam edersin...
Emeklilik hesabı yapabilmemiz için ilk ssk lı oldugun tarih ve yaş bilgileri gerekli..

ilker bey benim sorum başka ama sgortam kaçlıl yatması lazım amekli olmam için .

Emeklilik hesabı yapabilmemiz için ilk ssk lı oldugun tarih ve yaş bilgileri gerekli..

96 yılındaki sigorta girişiniz hiç bir işe yaramaz 18 yaşından gün aldıgınız tarih ssk başlangıcınız olarak degerlendirilir..

03.02.1999 tarihinden itibaren ssklısınız
18 yıl 4080 güne tabisin
03.02.1999+18: 04.02.2017 yılında prim ödemenide tamamladıgın vakit emekli olursun..
Tabiki bir de vergi ind.hakkı alman gerekli
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Üst Alt