Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu kafa tası çökme kırığı ameliyatı oldum!?

Wtec2

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam merhaba, bir sorum olacak, iş kazasi sonucu kafa tası çökme kırığı ameliyatı oldum, ariza listesinde geçen
Baş arizalari
4 cm2 kadar plastik ile kapitilmiş diye bir cümle var "plastik derken ne demek istiyorlar, benim ki 2 parça kırık, ve epikrizde şu şekıl de yaziyor çöken kırıklar 5 adet dar aralıklı plak ile kaldirildi birleştirildi, bu ariza listesine giriyormu ameliyatim çok Merak ediyorum rica ediyorum detaylı açıklarmisiniz

Arıza diye nitelendirdiğin şey sözü gecen patolojiye giriyor,
Detaylıca neyi öğrenmek istiyorsunuz?
Sorun,cevaplayalım...

OğuzHan112

Hocam iş kazasi sonucu kafa tası çökme kırığı ameliyatı oldum, 2 parça kırık vardi platin vida takıldı kırık parçalari takmak için sgk başvurdum iş gücü kaybı olarak oran alabilirmiyim

Bir çizelgeye vs göre oran tahmininiz nedir,

Sizde herangi bir, kalıcı yada geçici bir hasar varmı?Tedavi edilmiş,sağlamlaştırılmış şuan sptabil ise,
Düşükte olsa bir puan gelir,puan durumu sizdeki iş gücü kaybına göre hesaplanır,bunada gerekli işlemler sonrası heyet karar verecek .

Ama puan gelir,

OğuzHan112
Şöyle 6 yıldır pisiyatri tedavi görüyorum postranvatik sitres bozukluğu uyku bozukluğu, risperdal slectra ve rivoclon kullaniyorum hepsinden girdim 3 hafta daha kuruldan çıkmadi bir sonuç

Olumlu bir sonuc çıkar umarım,
Sabırlı olun,

Kafa tası çökme kırığı

Arkadaşlar net bir cevap alamadim soruma lütfen yardimci olun iş kazasi sonucu kafa tası çökme kırığı ameliyatı oldum ben
İş gücü kaybı engel orani için sgk başvurdum
Kafamda depresyon kırık yani 2 adet parçali kırık oluştu 5 adet 2 delikli dar aralıklı plak ile kaldirildi birleştirildi,
İş gücü kaybı çizelgede
A listesinde baş arizalari
4 cm2 kadar plastik ile kapitilmiş yaziyor plastik ten kasıt platin vs benım kırık bu ariza tablosuna uyuyormu anlamadim sgk dan sonuç cıkmadi henüz

Sürekli iş görememezlik geriye dönük

İş kazasi geçirme tarihim 2015 şin 10 ayı
Sgk başvurum 2021 in 10 ayı, şayet oran çıkarsa geriye dönük hepsini mi alacağım maaslarimin, yoksa 5 yıllık mi geriye dönük nasıl oluyor arkadaşlar rica etsem cevaplar misiniz

geriye dönük 5 yılın toplu parasını alırsınız . Siz ne zaman heyete girdniz ? Kocaeli'de hangi hastanede heyete girdiniz bende kocaelide oturuyorum bende 12. ayda heyete girdim

Umuttepe de girdim hocam sizin iş kazasi mi arıza nedir

evet benimde iş kazası Gebze de oturuyorum bende arıza olarak sağ serçe parmak tırnak ucundan kopma oldu ameliyat geçirdim ve ayağıma 800 kğ bir ağırlık düştü metetarsal kemiklr kırıldı bağ koptu bir adet bütük vida var.

kopanı diktiler eskisi gibi duruyor şekil olarak ama kullanamıyorum . önemli olan ayagım

Mj8omm7fHd

F0KyQgX

heyet raporunu attım ama sanırım yönetici onayında

siz ne zaman girddiniz heyete ve sgk dosya takip de nerde gözüküyor hangi aşamada

ayagımdan da ameliyat geçiridm toplam 2 adet

Allah şifa versin inşallah, ben sgk ya başvuru yapalı 2 ay oldu beklemedeyim işallah hastaneden çabuk gelir raporun, benim evrak İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü ne yollanmiş oran tesbit için beklemedyiz

1 ay hastaneden sonuç çıkmasi ni bekledim

Ben kaza geçirip iş başi yapalı 5 yıl 10 ay oldu yani 70 ay sgk oran çıkarsa geriye dönük 60 ayı yani 5 yılı verdiğine eminmisiniz

evet burda bizzat kazza geçiren 9 yıl sonra ağrısı nüksedip oran alan birini tanıyorum onda da 9 yıldan 5 yılı geriye dönük maaş aldı . eğer oran 10 üzerinde çıkarsa inşallah öyle alacaksınız

Amin İnşallah hepimize , Arasanız istanbul sg il müdürlüğünü bu konuda hakkında belki ufakda olsa bilgi verirler kaç oran çıkmış diye.

Acaba sopalıda Heyet raporunu Ankara yerine istanbul a mı gönderecek normalde çogu hastane Ankara ya gönderiyor . sizin şuan sgk dosya takipde ne yazıyor acaba tam oalrak

Şöyle yaziyor
İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü iş kazasi büro işlemleri gelen evrak beklemede yazıyor, seninkine İstanbula gider muhtemel Kocaeli İl müdürlüğü ne bağliyız sonuç olarak Gebze dede olsan İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü ne

Şöyle oluyor dostum, sopalida kurula giriyorsun, evraklarin hazirlaniyor sana vermiyor e devletten gözükmüyor, senin ilk başvuru yaptiğin kısa vadeli sigorta servisi ne yolluyor orasıda İstanbula

Rapor içeriği hakkında ne sgk nede hastane bilgi vermiyor ne yazdıklarini bilemiyoruz

Teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayırlı olan olur . Raporunuz nasıl pek i hangi doktorlar baktımı iyice heyete girmedne önce muane oluyorsunuz ya ondan bahsediyorum heyet sadece muane kagıdına bakıp gönderiyor .

Bir sorunuz oldu mu sorun

Ameliyatim ve tedavi sürecim orda devam ettiği için bana pek birsey sormadılar zatan herşey sistemlerinde kayıtlı ameliyat epikriz, pisiyatri, vs

İşallah hocam hayırlısı fakat uzun bir süreç

Maalesefki özelikle sgk da uzuyor benim 1 ay oldu hala sgk dan çıkmadı gelen evrak beklemede daha istanbula gitmedi

Iyi akşamlar bugün kontrol ettiğimde sgk dan dosyam çıktığını gördüm az önce yine baktım dosyam İstanbul SGM de gelen evrak beklemede diyor . Toplam 21 gün oldu üstelik inşallah güzel sonuçlar aliriz

Hayırlı olsun kardeşim biraz beklicez artık bakalım ne zaman çıkar

amin abi Sagolasın bakalım ne zaman sonuçlanacak senin kaç gün oldu istanbulda gözükeli

10.01. 2022 de İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü iş kazasi oran tesbit büro

Beklicez artık bakalım hayırlısı, peki maaş hesabı nasıl yapiliyor misal bürütüm 6 bintl oranim yüzde otuz

Kaza Tarihi son 3 ay bürütmü neye göre zam geliyor peki

Üst Alt