Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu malulen emekli oldum. Yeniden çalışmak istiyorum..?

idriz çolak

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben 2004yılınınsonunda emekli oldum tekrar çalışmak istiyorum ne yapmalıyım İDRİZ ÇOLAK 5 yıl 3 ay tarım bağkurum var iş kazası sonucu malulen emekli oldum emekliliğimi iptal ettırıp tekrar çalışmak istıyorum olabılır mı veya ne yaymalıyım?
şu anda 355 tl maaş alıyorum veya maaşimi nasıl artıra bılırım selamlar

SAYGILAR

355 tl maaş çok az. Bence siz malulen emekli olmadınız, iş kazası sonucu sürekli işgöremezlik geliri alıyorsunuz. Tahsis numaranız 8'le mi başlıyor?

Tahsis numarası "8, F1, Y1, G8, 48, G48" ile başlayanlar, İş kazası ve meslek hastalığı sonucu sürekli iş göremezlik geliri alan sigortalılardır.

çalışmak

:piyi akşamlar

iş kazası sonucu SOL BACAĞİMİ kaybettim. raporlarım sonucunda TARIM BAĞKUR undan 2005 başında malulen emekli oldum, şu anda355 tl maaş alıyorum

EMEKLİLİĞİMİ iptat ettirip çalışmak veya maaşimi yükselte bılmek için tekrar çalişmak istiyorum. ÇALİŞABİLİR MİYİM?

(%67 ile 2/3 oranı ile malulen emekli oldum. 5 yıl 2 ay 20 gün ödenmiş prim günüm var)

yardımlarınız için teşekkür ederim

HEPİNİZE BAŞARİLAR DILERIM şünu kımseler unutmasın HER KİŞİ BİR ÖZÜRLÜ ADAYIDIR SAYGI VE SELAMLARIMLA HOŞÇA KALIN

Tarım Bağ-Kur'u ne kadar düşük malulen emekli maaşı veriyormuş! Ben sizden birkaç yıl önce 2200 günle malulen emekli oldum SSK'dan, bugün 700 tl'ye yakın maaş alıyorum.

Malulen emekliliği iptal ettirip çalışmanız mümkün. Ama daha sonra yeniden malulen emeklilik talebinde bulunduğunuzda, o gün yürürlükte olan kanuna tabii olacaksınız. Ve o gün geçerli olan cetvele göre sakatlığınız maluliyet derecesinde sayılmıyorsa, malulen emekli olamayacaksınız. Bu çok büyük bir risk. Yani, en azından şu anki durumunuzun varolan cetvele göre malulieyet derecesinde sayıldığından emin olun: bkz maluliyet cetveli
Pirince giderken evdeki bulgurdan olmak da var...

bencede risk alırsınız işe dönemezsiniz ve emekli maaşınızdanda olursunuz
aynı sorun bizim kurumda yaşanmıştı vatandaş malulen emekli oldu sonradan durumu düzeldi ve çalışmak için kuruma müracat etti ve emekli maaşından oldu şimdi emekli süresinin dolmasını beklıyor.

Üst Alt