Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasında baş parmak uzuv kopması ve haklarım..?

Lord1231

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 1 ay once basima gelen is kazada sağ el baş parmakda uzuv kopma olayi yaşadim
Yarin heyete girecem mesleki olarak elektrik ve otomasyon ile calismaktayim mesleki evrak götürmeme gerek varmi.
Ve yüzde kaç alirim uzuv kopmasinda parmağin 1. Bogumda kopma yaşadi
Şuanda parmağimi tam acma ve kapama yapamiyorum.

Lord1231 merhaba.öncelikle geçmiş olsun dostum. bende iş kazası yaşadım sol bacağım diz üstünden kesildi. sol elimde de tendon kopmaları yasandı.
sağlık kurulu heyet raporu %55 cıktı. adli tıp iş göremezlik raporu da % 67 cıktı. iş yerim 1 yıllık hastane süresince tüm maaşlarımı yatırdı.
bacak protezimi yaptırdı (tahmini 350 bin tl). dısardaki kişisel tüm ihtiyaclarımı karsıladı telefon ile adam bağladı sağa sola gitmek ihtiyaclarımı karsılamak için ve 1 yıllık ev kiraladı faturalar vs hersey dahil ve ömür boyu iş garantisi verdi. avukatlarımla konustugumda maddi bir kaybım olmadığı için maddi tazminat davası açamayacağımızı açsakta bişey kazanamayacağımızı söyledi. manevi tazminat davalarında da sebepsiz zenginleşmeyi önlemek amacıyla tamamen hakimin insiyatifine bağlı cok kücük bir meblağ alabiliyorsun 100-150.000 arası. bende durumlar böyle oldu

İşin kötü yani beni iş yeri arqmadi sormadilar şimdi hastahanede şunuda öğrendim kardiyokoji bölummünüde gönderdiler kalp kapakçilarinda yirtik tespit ettiler onuda yazdim benim icin herhangi bir degisiklik olurmu

Üst Alt