Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasında sağ 4 parmak ampütasyonuna verilecek oran ve haklar..?

selocanlar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
24 yaşında oğlum iş kazası geçirdi sayın oturan boğa ve arkadaşlar, sağ elin baş parmak hariç 4 parmağıda koptu dibinden, ,10 defa ameliyat oldu halen özelde şu an 2 aydır gidip geliyoruz, ,pansuman acaba oğluma kaç oranında rapor verirler,

Işın kazası sonrası haklar

Is kazası geçirdim sağ baş parmak hariç 4 parmağını kaybettik,2 aya yakın hastanedeyim yaklaşık 11 ameliyat geçirdi,geçiçi rapor maaşı yatmis 2046 tl yeni çektim, 2 ci maaşımda sgk sordum işverenin onayını bekliyor mayıs ayinin parasi haziranda 7 gözüküyo dedi memur ama işveren onayı bekliyormuş sizce onay verir mi,tazminat acayim mi,birde sürekli iş gorememezlik parası nekadar alırım 24 yasindayim malul olabilirmiyim avukat tutsam

selocanlar

İşveren iş kazası olarak bildirim yapmalı. Rapor oranını kimse bilemez adli tıp kurumu rapor oranı verecek. Sürekli iş göremezlik geliri için bağlı olduğun SGK seni hastaneye sevk etmelidir.

Arkadaşlar iş kazası sonucu sürekli çalışma gücü kaybı çıkıyorsa SGK'nın verdiği maaş zararınızı karşılamaktan uzak kalıyor. Bu nedenle aradaki fark için mutlaka işverene dava açın, zira çok ciddi miktarlarda tazminat söz konusu olabiliyor. Özellikle genç arkadaşların 65 yaşına kadar yaşayabileceği varsayıldığından hakkınız olan tazminatı mutlaka talep edin. Yasal girişimlerde bulunursanız belki davanın sonuçlanmasına gerek kalmadan tahsil edebilirsiniz.

Sgk gittim heyete üniversiteye sevk etti beni 14 ekimde 2 polikinik kaldi rapor için isgorememezlik maaşı için,O heyet raporu ankaraya göndericem dedi sgk daki memur orada oran belirlenicekmis,adlı tipami göndericek acaba üniversitenin vereceği heyet raporunu,birde sgk mi Bana tazminat odiyecem işveren bana para ödermi,arkadaşlar bilgim yok yardımcı olun

Benim iş gorememezlik maaşım la ilgili evrak rapor sgk ankaraya gönderdik oran belirlemek için sağ el bas parmak hariç 4 dibinden kopuk oran ne olur ,maaş kaza yaptığım günden itibarenmi ödenir,

Sağ parmaklara

Öncelikle herkese oturan bogaya selam ederim,Is kazasında sağ elimdeki baş parmak hariç 4 parmağını kaybettim,gectigimiz mart ayinda,asgari ucretle calisiyordum,20 günlük işçi iken demir sarma makinesine verdiler ve parmaklarım 4 dünü kaybettim,sgk gittim surekli isgorememezlik maaşı için üniversite sevk etti heyet sgk göndermiş sgk ankaraya göndermiş orası verecekmiş orani,yüzde kaç verir,sağ elim onsuz bir iş yapamam, geriye dönük 9 aylık maaşımı ödermi sgk,

Sağ parmaklar kopuk

Selam arkadaslar oğlum 2021 mart ayında 20 günlük isciyken kaza gecirdi ,sag el bas parmak hariç 4 parmağını dibinde kaybetti,demir sarma makinesine kaptırmış,3bucuk ay hastanede yattı 12,ameliyat geçirdi,sgk iş gorememezlik maaşı için baş vurduk eylülde, evraklar ankarada gözüküyo, ne kadar maaş bağlanır acaba,birde küçük şirket,hırdavat cıvata üzerine,şirkette dava açıcam maddi manevi,patron avukatı şirkette 400,500 bin ödeyecek para yok diyormuş,ne yapmam lazım daha ankaradan oran gelmedi,yüzde kaç verirler,tskler

Baş parmak hariç sağ el parmaklarım tamamen koptu raparum %28

Benim sağ el 2.-3.ve 4. Parmaklarım koptu SGK yüksek kurulunun verdiği sürekli iş göremezlik raporu %19.2 Şubat 2023 İstanbul adli tıp kurumuna gönderdiler gittim muayene oldum halen raporun sonucu gelmedi

Üst Alt