Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasında üzerime cam düştü. Hangi oranda rapor alabilirim?

hoca6565

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

Atanamayan edebiyat öğretmeniyim. Özel kolej ve kurslar yazın maaşı ödemiyor. Bu yüzden inşaata boya yapmaya gidiyordum. Lakin inşaatta iş kazası geçirdim. Üzerime blok cam düştü.

Sol ayakta yükten dolayı 20 cm lik yırtık ve metatars kırığı ve omurilikte lomber vertabra L 1 kırığı oldu. Sol ayaktan ameliyat olup metatarsa 2 vida takıldı. Omurilik L1 kırığı için ameliyat olacağım. muhtemelen dolgu yapılacak.
Psikiyatri ise Travma sonrası stres bozukluğu teşhisi koydu ve 10 mg lık ilaç başladı.

Şimdi Metatars kırığı 2 adet vida, Lomber vertabra L1 kırığı, psikiyatri TSSB teşihislerine yüzde kaç engel alırım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese sağlıklı günler dilerim. Selam ve dua ile...

@hoca6565,

Hocam geçmiş olsun. İş kazası olarak kayıtlara geçti mi? Firmaya dava açıp tazminat almanı tavsiye ederim. %10 iş gücü kaybı alırsan sürekli iş görememezlik geliri bağlanır. Şimdi biz doktor değiliz. %? oran alacağını avukatın dahil kimse bilemez. Bu kararı seni muyane eden doktorlar ve dava acarsan atk rapor oranını belirler.

Eğer hasar kalıcı olursa %10 işgücü kaybı oranı alma olasılığınız var. Öğretmensiniz. Ayakta durmanız, tahta önünde ders anlatabilmeniz gerek ve bu hasar bunu yapmanızı zorlaştırır...

Zaten özel okullarda müdür ve okul sahipleri sınıf kapısındaki camdan izliyorlar. Biraz oturdun mu Tenefüste yanına çağırır. Rapora bavuru yaptım. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Üst Alt