Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasından dolayı süreki raporum var.Bağkur emeklilik raporuma kontrol süre koydu?

okan01

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
benim 4A iş kazası servisinden ve 4B bağkurdan emekliliğim var. kontrol muayeneye girdim ve 4B bana 06. 2015 te kontrol muayene vermiş ama ANKARA dan gelen kontrol muayene sonucu kontrol muayene gerektirmez şeklinde idi. şimdi bana BÖLGE SAĞLIK KURULU ayrı o ayrı diyorlar buradan kontrol muayeneye gireceksin diyorlar ne yapabilirim bana yol gösterirmisiniz lütfen.

Evet Savaş, maalesef her ne kadar SGK adı altında kurumlar birleşmiş gibi görünse de, aslında işleyiş olarak ayrı olmaya devam ediyorlar. Ve iş kazası ile emeklilik prosedürleri birbirinden tamamen ayrı. Yani, Bağkur böyle bir eziyet çektirme yetkisine sahip! Bu konuda itiraz edebilirsin, ama nasıl bir karşılık bulacağını bilemiyorum...

Dayanağın şu başlıkta aktardığım madde olabilir: http://www.engelliler.biz/forum/kaz...i-elde-edenlerden-yeniden-rapor-istenmez.html

Eğer emekliliğin Malulen ise, kontrol muayenen iptal edilebilir diye düşünüyorum. Ama Yaşlılık emekliliği ise, o zaman "bu madde malulen emeklilikle ilgili" deyip eziyete devam edebilirler.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim Bülent bey. Benim emeklilik malulen emeklilik yani bir şansım olabilirmi kontrol muayene yi kaldırmak için

Dediğim gibi Savaş, sonucu kestirmek mümkün değil. Ama sen yukarıda aktardığım madde uyarınca kontrol muayenesinin kaldırılması için başvur. Şans!

Dediğiniz gibi yapacam Bülent bey teşekkür ederim ilginize

Üst Alt