Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-Kur iş çağrıları için işitme engellilere neden sms atmaz!?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
bulundugum sehırde iş kurumu var sureklı il merkezıne yonlendırıyorlar biz işitme engellıler iş kurumu ile iletısım kurmak için sureklı 100 km yol yapmak zorundamıyız bunun sms sıstemı maıl sıstemı falan yokmu

Malesef yok.
Ben de sinir olmuştum bu duruma. Yani ben iş başvurusu yaptıktan sonra birine arattırmak zorunda mıyım ?
Ama malesef kendi iş başvurun için kendin uğraşmak zorundasın arayamadığım için arattırdım randevu aldırdım gittim görüştüm
İşkura gitmene gerek yok işe başvur netten daha sonra o başvurduğun yeri arattır birine randevuyu alırken işitme engelli olduğunu belirtin
Çoğu yer işitme engelli olmaz istemiyoruz diyorlar. Ona göre iş görüşmesine git. İşkura gerek yok kaydın olsun işkurda yeterli.
İşkurdakilere kalırsan kara güne kalırsın.

Ve bir de diyelim ki büro memuru istiyor ama not düşüyor görme engelli işitme engelli ruhsal engelli zihinsel engelli istemiyoruz diye.
Yahu ne istiyorsun o zaman !
Fiziksel engelli mi ?
Kulağım duyuyor olsaydı ve kollarım olmasaydı o zaman Bilgisayarı nasıl kullanacaktım ?
Yani iyi ki engelli alıyorlar problem çıkarıp duruyorlar.
Neyse ki sonunda buldum bir iş !
Allah size de yardımcı olsun.
İşkur beni çileden çıkarıyor!!!
Bir de msj atıyorlar şurası burası iş görüşmesine davet etti diye gidiyorsun biz böyle bir şey yapmadık diyorlar
İşkur kendisi gönderiyormuş o yüzden arayıp da gitmek zorundayız malesef boşa gitmemek için

Plumeria;

Allahını seversenız ısıtme engellının nesını beğenmiyorlar CİHAZ TAKIYORSUN duyuyorsun engelın ortadan kalkıyor. dıger engel durumların boyle şansları var mı kı.bence bız sukretelım bızden cok kotu durumda olan arkadaslarımız var.

Arkadaşım ben hiç duymuyorum ve cihaz da işime yaramıyor.
İşitme sinirlerim köreldiği için cihaz olmuyor yani hiç duymuyorum dudak okuyarak anlaşabiliyorum.
Ofislerde de sürekli iletişim gerektiği için bir çok yer işitme engelli istemiyoruz diye geri çevirdi beni malesef

Çok geçmiş olsun plumiera.ben yüzde 35 yakalıyorum ısıtme cıhazı ıle sorunsuz duyabılıyorum.Aktıf olarak duyabılıyorum. Her ıste bır hayır vardır dıyelım.

Üst Alt