Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-Kur raporumu kaybetti, ne yapmam gerek?

ertürkhan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Bağlı bulunduğum iş kurumuna 2004 yılında işkur sevki ile devlet hastanesinden aldığım sürekli olan %40 ornındaki raporum benim elime hiç geçmeden hastane tarafından işkurumuna resmi olarak iki nüsha halinde gönderilmişti; o zaman zaten kurum sevkiyle alınan rapolar şahıslara verilmiyordu.
geçenlerde 2005 yılı itibariyle raporları isteye bağlı işkur tarafından sahiplerine verildiğini öğrendim. işkurdan raporumu verilmesi için müracat ettim, memur arşive baktı, ama klasürlerde dosyamın olmadığını söyledi. bırakın raporu tüm dosyam işkurumu tarafında kayıp edilmişti. raporumun kayıp olması beni çok üzdü iki haftadır raporla uğraşıyorum. ne yapabiliri m?
yardımçı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

Bizde kurumlar için arşiv demek çöplük demek! Aldığınız hastaneye "kaybettim, aslı gibidir nüshasını istiyorum" diye başvurabilirsiniz, ama orada da bulmak çok çok zordur.

Raporu ne amala kullanmak için arıyorsunuz?

Hastaneye dilekçe verdim; sağolsunlar hemen buldular, yarın almaya gideçeğim. İlginiz için teşekkürler. Raporumu işe girişte kullanacağım.

Arkadaşım Sağlık Kurulu Raporundan fotokopi çektirerek, Raporu aldığınız Hastanede arkasına "aslı gibidir" Kaşesi bastırırsanız, o şekilde bir çok yerde rahatça kullanabilirsiniz.

Üst Alt