Bağlı bulunduğum iş kurumuna 2004 yılında işkur sevki ile devlet hastanesinden aldığım sürekli olan %40 ornındaki raporum benim elime hiç geçmeden hastane tarafından işkurumuna resmi olarak iki nüsha halinde gönderilmişti; o zaman zaten kurum sevkiyle alınan rapolar şahıslara verilmiyordu.
geçenlerde 2005 yılı itibariyle raporları isteye bağlı işkur tarafından sahiplerine verildiğini öğrendim. işkurdan raporumu verilmesi için müracat ettim, memur arşive baktı, ama klasürlerde dosyamın olmadığını söyledi. bırakın raporu tüm dosyam işkurumu tarafında kayıp edilmişti. raporumun kayıp olması beni çok üzdü iki haftadır raporla uğraşıyorum. ne yapabiliri m?
yardımçı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
geçenlerde 2005 yılı itibariyle raporları isteye bağlı işkur tarafından sahiplerine verildiğini öğrendim. işkurdan raporumu verilmesi için müracat ettim, memur arşive baktı, ama klasürlerde dosyamın olmadığını söyledi. bırakın raporu tüm dosyam işkurumu tarafında kayıp edilmişti. raporumun kayıp olması beni çok üzdü iki haftadır raporla uğraşıyorum. ne yapabiliri m?
yardımçı olursanız sevinirim.
Teşekkürler