Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-Kur sevkiyle alacağım raporu hangi konularda kullanabilirim?

ECOnomiST

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
peki ben daha işe girmiş değilim ve bugün işkura gidip hastaneye sevkimi aldım... bu raporu bu işin kullanabiliriyim mesela? yada ehliyet için?

bu konuda ilk adımı attım.. özellikle hayati önem taşıyan konularda yönlendirecek arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyor olaağım... neler önerirsiniz...bu rapor konusunda hangi adımları atayım?

sadece İş-Kur sizi sevk ettiği için,raporonuz işe girmek için geçerli olur.Vergi indirimi ve ehliyet için ayrıca rapor almak zorundasınız.

deme be raman... bu işlerde 2-3 ay sürüyormuş anlaşılan...

bunun için kendimce bi girişim yapamazmıyım... yani ehliyet için en azından, aynı anda bir dilekçe daha vererekten iki işi bi arada yaptıramazmıyım...

rapor için uğraşması bi yana zaman gözüme çok göründü...

sevkin yanın da ayrıyetten bi kapsamlı bir dilekçe vererek diger raporlarda alabilirsin

Şu anda Yönetmelikle ilgili bir çalışma var.Olumlu sonuçlanırsa,tek raporla bir çok işlem hal edilebilecektir.

Üst Alt