Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş-kur'a başvuru yapsam ne gibi faydası olur?

emine-bolu

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iş kura basvurmak istiyorum.ben kardesım icin .bizim icin faydaları olurmu dıye dusunuyorum .ne gıbı desteklerı var bılıyormusunuz acaba.

işkura artık internet üzerinden başvuru yapılıyor.başvuru yaptıktan sonra,raporu sonra işkura elden veriyorsunuz.bu arada bolunun neresinden.

eğer kardeşiniz vasıfsız ise ,işkura başvurunun çok bir avantajı yok.herhangi bir konuda ustalık belgesi,sürücü belgesi,yabancı dil,herhangi bir alanda uzmanlaşmış olma vb...vasıflar.

bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.kardesım Bilgisayar bolumu mezunu bunundamı faydası olmaz .ayrıca kurs acıyorlar bunlara gıtmenın faydası olmaz .suan ıcın dortdıvandayız boluya tasınıcaz .sımdıden ıs aramaya basladık

faydası olur bence. bilgisayar bölümü ise muasebe programları felan ögrenebilir devletin kursları var. mesela bursada butgem boludada var ise kafası çalışan adam aç kalmaz :)

bir kayseri fıkrası 2 kere 2 kaç eder ??? alırken mı saterken mi ? :):):)):

işkura başvuru yapmanın çok büyük avantaj olur çünkü sanayi işkolalrında fabrikaların özürlü konterjanı işkur belliyor bu yüzden çok çabuk iş bulursun ama asğari ücret ile başka bir faydası olmaz birde özürlü kurslara katılabilirsin

tesekkurler.ınsallah bır ısı olur .bunu cok ıstıyorum:D

kardeşim iş kura başvurman ne ifade eder bilmem ama benim 8 yıllık iş kur kaydında 100den fazla başvurumda hiç bir sonuç çıkmadı ömss ile atandımda kurtuldum Allah'a şükür.İş kurdan bol bol iş teklifi geliyor gidiyorsun sana bi bakıyorlar bize uçan kaçan eleman lazım tarzında konuşma biz sizi ararız diyip yolluyorlar sonra ne arayan olur ne soran en son başvurularımda dayanamayıp müdürlüğe kadar çıktım müdürün dediği biz bişey yapamayız alıp almamak iş yerinin elinde biz sadece yönlendirme yaparız yapacak başka bişeyimiz yok dedi ;)

Üst Alt