Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kurabilmek için devlet desteğinden nasıl yararlanabilirim?

@ogzinal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi engelilerin iyi bir yaşam yasayamamalarinin sebebi başkalarına muhtaç olmaktir Birlik te yaşadığınız aileniz size destek verip her sıkıntı da size yardımcı oluyorsa hayat biraz daha kolay oluyor Olmuyorsa dahada zor duruma düşüyoruz Eğer ki engellinin para konusunda sıkıntısı yoksa hayat ona güzeldir ama engellinin para sıkıntısı varsa hayat zindan oluyor ben 24 yaşındayım ve o zindani yaşıyorum 7 24 saat asansorsuz bi evdeyim ailemle yasiyorum düşündüm ki bir iş kursam param olsa istediğim evi kiralaya bilir ve yasayabilirim devlet para desteği veriyor iş için ama ne yapmalıyım nerden baslamaliyim artık normal bir yaşam sürmek istiyorum

KOSGEB proje ile başvuru yapmalısınız belirli tarihlerde başvuruluyordu birde girişimcilik kursuna gitmelisin sonuçta bu projenin onaylanması da olumlu olurmu orasida muamma

Üst Alt