Merhaba arkadaşlar ben yeni bir işe girmiştim bu işyeri benle 2 görüşme yaptı almayacak gibi davrandı rahatsızlığımdan dolayı daha sonra iş kurumu cezai işlem uygulayacagını söylediki beni alelacele aldılar 2 ay sonra deneme süresinden sonra sendikaya üye olacağımı söylediler çok net bir şekilde bu gün konuştum yarın konuşuruz diye salladılar zannedersem çıkaracaklar çünki cumartesi/pazara geliyor ve pazartesi de fabrikaya sokmayacaklar ,
Kısacası kullanıldım bir firma daha tarafından kullanıldım deneme süresinde taraflar tazminatsız ve ihbarsız çıkarma koşulu var ,
Ama şu andaki yapılan durum ayrımcılık beni çıkartırlarsaki çıkaracakları kesin ne yapayım ne demem lazım çıkarmaları için hiçbirşey yapmadım lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum acil.
Kısacası kullanıldım bir firma daha tarafından kullanıldım deneme süresinde taraflar tazminatsız ve ihbarsız çıkarma koşulu var ,
Ama şu andaki yapılan durum ayrımcılık beni çıkartırlarsaki çıkaracakları kesin ne yapayım ne demem lazım çıkarmaları için hiçbirşey yapmadım lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum acil.