Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş sağlığı doktoru hastaneye sevk etti. Acaba işimden olur muyum?

sosyalbela

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2015 hazirandan 2016 ocak ayına kadar 3 kere zatürre geçirdim.
2016 ocak ayının ilk haftası akciğerimde ve vücudumun çeşitli yerlerindei ödem oluştu. Nefes almada güçlük geçtim ve bir gece acile gittim. Acilde bana eko çekildi ve kalp kasımda enfeksiyon olduğunu, buna bağlı kalp yetmezliğinin oluştuğunu ve ef oranımın %25e düştüğünü söylediler. 15 gün hastanede yattım hem enfeksiyonu tedavi ettiler hemde anjiyo çektiler. Anjiyo sonrasında kalbimde büyüme olduğunu kalp damarlarımda, kalp kapağımda sıkıntı olmadığını fakat kalp kasının düzensiz çalıştığını kalp yetmezliğinin olduğunu söylediler.
İlaça başladım kalp ilaçları idrar söktürücüler tansiyon ilaçları verdiler. Hipertansiyon için ilaç raporu kalp yetmezliği için ayrı ilaç raporu verdiler. Kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum psikolojik olarak iyi hissetmiyorum, zorla uyuyorum, terliyorum.
Ocak ayından sonra geçen hafta yine eko çektiler ef oranı yükselmiş ilaçlardan sonra. %45e yükselmiş ama bu şikayetlerim yine devam ediyor. Ben ayrıca sağlık çalışanıyım daha önce böyle bir şeye şahit olmadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. İş sağlığı doktoru beni kardiyo ve endokrine gönderdi bugün. Başıma ne gelecek işimden olacakmıyım rapor mu verecekler kartmı çıkaracaklar hiç bilmiyorum. Lütfen bana biraz bilgi verin. Teşekkürler
ne soru sormak istiyorsanız cevaplayacağım

sosyalbela

Sağlığınızın çalışmanıza mani olduğuna dair rapor verilirse, işverenin işinize son verme hakkı var. Ya da sağlığınızı zorlamayacak bir göreve geçmeyi talep edersiniz

Üst Alt