Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş sözleşmesi olmadan kendi isteğimle ayrılırsam kıdem tazminatı alabilir miyim?

Ates3458

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]Merhaba [/FONT]
[FONT=sans-serif]2 senedir 11 saat calişmaktayım engelli kadrosunda ama iş sözleşmem bulunmuyor cıkmak istiyorum taxminat nasıl alırım iş sözleşmesini istedim sunamadılar [/FONT]

@Ates3458

İş sözleşmesi yoksa 4857 sayılı İş Kanunu'nun hükümleri uygulanır. Yani tazminat almaya engel değildir.

İş sözleşmesi

Merhaba
Englli olrak 3 yıldır calıstıgım sirkette iş sözleşmem yoktur imzalamam için baskı uygulanmakta ama calişma kosulları agırlastırıldıgı için calişmak istemiyorum tazminat hakkım olurmu nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çalışma koşulları esaslı değişiklik varsa kıdem tazminatınızı alarak ayrılabilirsiniz.

Ama sözleşmem bulunmuyor yani iş sözleşmem yok notrre frsih mi versem

Sozlesmeniz yoksa orda daha önce çalıştığınızı nasıl ispatlayacaksinjz, ayrıca sözleşme imzalamadan çalıştıysaniz sigorta vs. Nasıl ödendi, ayrıca sozlesmesiz sigortasız çalışarak nasıl haklarınızı isteyeceksiniz?

Az da olsa anlayan biri olarak herhangi bir avukata danışmanizi öneririm, zaman kaybetmeden yapın bunu, hiç bı avukat ilk görüşme için ücret istemez zaten, acizane önerim bu şekilde...

Kolaylıklar...

Siğortam yattı bi kesintim yoktur

Tesekkurler

Saten iş sözleşmesini imzalayacagım geriye dönük baska yapacak bişey yok

Üst Alt