Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş trafik kazası sonucu sigortadan tazminat alım süreci..?

muurit

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba yaklasik 1 ay once kuryelik yaparken trafik kazasi gecirdim, bende bir suc yok ama sonucta sag ayagima platin takildi, arac surucusunun basina gelen herkezin basina gelebilir dikkatsiz di ama kasitli birsey yoktu ve benimlede ilgilendi is yeride ayni sekilde ilgilendi

maddi anlamda tazminati sigorta sirketinden tahsil etmeyi dusunuyorum ama bu konuda yardiminiza ihtiyacim var.

Oncelikle raporu ne zaman alabilirim ve tahminen yuzde kac olur bunun disinda neler yapabilirim bu surecte nelerden faydalanabilirim ve nasil bir yol izlemeliyim bilgisi ve tecrubesi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim..
Simdiden tesekkurler..

Genelde 1 yıl bekleyin filan diyolar ama ben hemen almıştım raporu 15 gün sonra 14 Mart’ta yapmıştım kazayı evrakları avukat aracılığı ile gönderdik 20-25 gün sonra 1-2 evrak daha istediler dosya açtılar şimdilik bekliyorum

geçmiş olsun samsunlu öncelikle yapılan tedavin bitecek ortopedi ve fizik doktorundan daha da yapılacak bir tedavi kalmadı sakatlığın kaldıysa sağlık kurulu olan bir hastaneden özürlü kalıcı yüzdelikli rapor alırsan sigorta şirketinden tazaminat hakkın doğar bunun için bir avukat tutmana gerek yok işlemi kendinde yapabilirsin tatkip etmen gereken süreç kaza dosyasini adliyeden al aslı gibi onaylat dosyanin içinde kusurlu aracın sigorta poliçesi vardır orda sigorta şirketinin tlf si vardır ara sana neler yapman geretiğini derler ona göre takiibini yaparsın geçmiş olsun rabbim şifa versin

Üst Alt