Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş vb. konularda daha güçlü olabilmem için ne önerirsiniz?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Sizlerin gerek tecrübelerinizden, gerekse düşüncelerinizden ortaya çıkacak fikirler adına danışmak istediğim bir konuyu paylaşmak istiyorum..

Lise zamanından yola çıkarsak muhasebe bölümünü bitirdim. Şuan için ise özel sektör de vardiyalı bir işte çalışıyor olmakla beraber açık öğretim fakültesinde önlisans işletme yönetimi bölümünü okuyorum. Allaha şükür ki herşey yolunda ilerliyor hiç bir sıkıntım yok..

Lakin aklımın bir köşesinde hep soru işaretleri var.. Oda şu ki 23 yaşına gireceğim fakat her hangi bir mesleğim yok.. Engelim sağ kol ve sağ ayağımda kullanım kısıtlılığı söz konusu olduğunu için ağır veya beden çalışabilecek konumda değilim. Bu yüzden bilgisayar, masa başı vb. işlerini tercih etmek zorunda kalıyorum. Şuan ki işim gereği pek sosyal hayatım da kalmadı.. Memnuniyetsizlik falan olarak değil gelişim açısından farklılık olması adına

Bu yönde faydalı olabilecek, kendimi geliştirebileceğim başka ne tür birşey olabilir...

Braves Allah şifanı ihsan eylesin. yani durumuna bakınca en uygunu masabaşı işler gözüküyor. yine masabaşı olupta sosyal hayatına da zaman ayırabileceğin şekilde başka bir iş bakabilirsin. nacizane önerim bu olur.ayrıca masabaşı işlerde çalışabileceğin işin kursuna da gidebilerek sertifika alıp meslek sahibi olabilirsin. yaşın çok genç. hiç vakit kaybetmeden bir masabaşı işini seç kursuna başla. bir nacizane önerimde bu olur.

Son düzenleme:
Üst Alt