Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yaparken sinirleniyorum..?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
Iş yaparken araba kullanırken sinirleniyorum ama ilaçları bana yetersiz geliyor galiba çok ağır ilaçlar kullanıyorum
invega 6 mg sabah
depakin chrono bt 500 mg sabah aksam
exefor xr 150 mg sabah
ozaprin 5 mg aksam
bunlara kullanıyorum ama yetersiz geliyor hocam bana igneyi çevir diyorum yok sana agır gelir diyor eee o zaman sinirlemeye devam..
Genel cerrahi da çıktım basur da akıntı var diye baska birsey yok bide kasıkta agrı var dedim basura baktı direk ameliyat dedi ilaç falan yazmadı kasık için ultrasonu çektirdim sag kasıkta daha yeni çıkmıs fıtık ama ameliyat olmazsan 1-2 yıl sonra yumurtaya dogru yani (testis) e kadar iner sonra şişer dedi onuda yapalım dedi hem basur (hemoroid) hem sag kasık fıtıgı ameliyat olacagız hayırlısı olsun diyelim ya :/

muratak1988 büyük geçmiş olsun .İlaç yazdırımında ve yan etki bildirilmesinde doktorlar mevcut tedaviyi değiştirmekte biraz sıkıntı yaşıyoruz . Öfke kontrolünü sağlaman lazım . Ani parlamalardan mümkün olduğunca uzak dur .
Fıtık için şimdiden geçmiş olsun .

murat sanırım kullandığın ilaçlardan anladığım kadarıyla benim gibi bipolarsın bende aynı ilaçları kullanıyorum allah yardımcın olsun

OZAPRİN'i ben de kullanıyordum bana ters etki yaptı senin gibi oldu yani agresivleştim..
Depakin öfke kontrolu sağlıyor.
bence doktoruna tekrar danış ozaprin çok ağır gelebiliyor bazı bünyelerde.

Sakin kalmak en iyisidir. Allah korusun bir anda işinizden olabilirsiniz :( Büyük geçmiş olsun acil şifalar

muratak1988 kardeş. Geçmiş olsun. Yalnız şunlar geçti aklımdan. Dünya'ya neden geldik? Hastalıklarla boğuşmak için mi, sürekli sinir olmak için mi, milletin bizi takmaması-milletin tavırlarını çekmek için mi, beğenilmemek-evlenememek-psikolojik durumlar vs... için mi geldik diye sorular oluşuyor insanda. Çok şükür Müslüman Türk olarak geldik. Allah sevdiği kulu sınarmış.

Mevlana ne demiş: "Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?"

Sinir oluruz; yalnız bu siniri sakinleştirmekte bizim elimizde. Olduğumuz durumları, çalışma zorluklarımızı vs... her şeyi kabul etmek zorundayız. Normal sağlıklı bir insan, hasta bir insanı birkaç olgun tecrübeli kişi dışında kesinlikle anlayamaz. Ailenin, anne babanın, kardeşlerin yeri ayrı. Aile dışında kimse psikolojik destek de vermez. Doktora gitsen hemen ilaç yazar. Özellikle Duxet. Psikoloji doktorlarının hoşuma gitmeyen tek tarafı, hastanın düşünce dünyasını konuşarak tedavi etmek yerine, hastayı dinleyip direkt ilaç yazması. Hadi ilaç yazdıktan sonra konuşarak tedavi etse yine iyi; ama bu sefer de ilacın dozunu arttırıyorlar. Sinir konusunda kendini bir şekil motive et. Bazı sinirlerin nedeni, olduğumuz durumu kabul etmemekten ve başkalarının tavırlarından kaynaklanıyor.

Yani, hayatımız bizim elimizde. Psikolojimizi iyi etmek de bizim elimizde. Ben de çok psikolojik, fiziksel rahatsızlıklar yaşadım. Gelen misafirin karşısına çıkamıyordum. Çok fazla, en küçük duruma bile sinir oluyordum. Normal ortopedik, nörolojik ve kulak rahatsızlığım dışında 1 kez bile doktora gitmedim. Bir nöroloji doktoruna denk geldim. Bana Duxet yazdı. Nörolojik ağrılar içinmiş. Aldım ilacı, açıklamasını okudum. Ben bunu kullanmam dedim kendime ve kullanmadım. Kullanan başkasına verdim. Şu an daha iyiyim. 4 yıl küsürdür yalnız yaşıyorum. Şu an sinirden eser yok. Hatta diyorum ki "Yok yere ve her şeye neden sinir oluyormuşum?"

Varsın olsun 2-3 ameliyat daha ol, her türlü zorlukları Allah'ın izniyle aşarız. Ben 4 kez ameliyat oldum. 17 yıl geçti ameliyatların üzerinden. Allah hiçbir kuluna kaldıracağından fazla yük vermez. Bu beden bize giydirilmiş bir kılıf. Bu beden bize emanet. Haydan gelen huya gider. Kimler yaşayıp ölmedi ki, biz mi süper yaşayacağız?

Sana web sitemden birkaç hikaye verim. Kesin oku:
1 - Dünyada Rahat Bir Gün Yoktur | Teveccuh.Com
2 - Dünyaya Ben Aldandım, Siz Aldanmayın | Teveccuh.Com

Bipolar Mizaç Bozukluğu ile çalışmak istemiyorum, uyumak istiyorum, evde sıkılıyorum

Gunaydın arkadaslar psikiyatriye gittim ilaç raporu çıkarttı tehsis : [FONT=Verdana] Bipolar Mizac Bozuklugu [/FONT]

BİPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU, ŞİMDİKİ NÖBET HAFİF VEYA ORTA ŞİDDETLİ DEPRESYON

yazmış bu arada işe gidiyorum iş yapmak istemiyorum eve gidiyorum canım sıkılıyor sürekli uyumak istiyorum allah allah anlayamadım ya hayat degişti benim gibi çalısmak istemeyen olan varmı arkadaslar..

Ben de bipolar hastasıyım. 3 tane iş değiştirdim en fazla 1.5 ay dayanabildim. Sürekli sıkılıyorum çalıştığım işlerden ve çıkıyorum.

Anksiyete durumu için kontrol yapıldı mı ? Sabit yerde duramamak ,sürekli hareket etme isteği , mevcut mekanda tedirgin olup terk etme isteği . gibi şikayetleri anlattın mı ? Fotona bakınca mizaç bozukluğu pek yok gibi . Robotik hal alır yüz ifadesi donuk ve duyguları belirtmeyen tepki vermeyen . Gözler de sabit sönük bakış olur. Sevinç ve üzüntü hallerde aynı tepki olur değişmez yüz yapısı olur.

Uyumak istiyorum evde sıkılıyorum bu konuyu anlamadım😊

tedirginlik huzursuzluk sendromu yani bulunduğu yerde hoşnutsuzluk durumu olur yalniz06
Benim ilk aklıma gelen depresyon halinde olması.

Para eline geçti mi hareketlerin duzelir merak etme😊

Valla bi hastalık var da 4 tane ilaç kullanıom 3 sunu bıraktım ne o ilaç ilaç sıkıldım iyice

Sabır işi hep kendini frenliyeceksin sürekli . Bir özellik var bu rahatsızlıkta aklına ilk geleni yapmak gibi . Yapamazsan mutlu olamıyacakmış gibi düşünürsün . Zararı çok tabii ekonomik güçlük , fazladan uğraş , gereksiz harcama ve gereksiz tutumlar olması çevreye karşı.

abi eczane çalısıyorum reçeteleri ben kontrol ediyorum butun işleri ben yapıyorum çok hata yapıolar ben düzeltiyorum düzeltmekten bıktım sıkıldım yeter sinirleniyorum ben hedef 1 kere reçete kontrol etmek istiyorum yanlıs olunca tekrar kontrol ediyorum o zaman deliriyorum sinirleniyorum benim hayatımı eczane bitirdi benim hayat degisti önceden öyle degildir sakin sakin çalısıyordum ama naparsın çalısacagız artık 13 yıl oldu ama dayancaz artık

Üst Alt