Arkadaşlar merhabalar;
Önceden de yazmıştım , işimden memnundum.
Ben aslen Çevre Yüksek Mühendisiyim.
Bu yıl engelli raporu aldım bipolar ve uyku apnesinden.
Çevre alanında değil ilk defa farklı bir alanda muhasebede çalışıyorum.
İşyerim başlarda çok iyiydi, sonradan tavırları değişti, henüz 3 ay oldu başlayalı.
Bana karşı özellikle muhasebe bilmiorum diye alaycı tavırlar sergiliyorlar.
Oysaki ben yüksek mühendisim, alsınlar bakalım türev integral.
Kimse hiçbişey öğretmiyor, onların yerini almamdan korkuyorlar.
Yönetici 2 kadın var, şef ve muhendis, kesinlikle ben değil, onlar engelli, herkes haklarında ruh hastası diyor.
Çok bunaldım arkadaslar, strese girdim, hastalıgıma iyi gelmiyor ki, uzun süredir stabilim.
Ben karakter olarak ılımlı, uyumlu bir insanım; insanların 3 günlük dünyada bu egolarını, kaprislerini, komplekslerini hiç anlayamadım.
Çıkmazdayım, 2021 yılında raporumun süresi doluyor, alsam mı yeniden?
E-KPSS diyorum ama bu yaşta ders çalışmak çok zor geliyor.
Hastalıgımın çok çok kötü evreleri oldu bu geçen 8 yılda, intihar bile ettim, ama şu an çok şükür iyiyim, eger bu işyeri beni yeniden hasta etmezse.
Özel sektörde çeşitli alanlarda calıştım, ama mutlu olamadım, çok zor bazı seyler.
Teşekkürler okudugunuz için....
Önceden de yazmıştım , işimden memnundum.
Ben aslen Çevre Yüksek Mühendisiyim.
Bu yıl engelli raporu aldım bipolar ve uyku apnesinden.
Çevre alanında değil ilk defa farklı bir alanda muhasebede çalışıyorum.
İşyerim başlarda çok iyiydi, sonradan tavırları değişti, henüz 3 ay oldu başlayalı.
Bana karşı özellikle muhasebe bilmiorum diye alaycı tavırlar sergiliyorlar.
Oysaki ben yüksek mühendisim, alsınlar bakalım türev integral.
Kimse hiçbişey öğretmiyor, onların yerini almamdan korkuyorlar.
Yönetici 2 kadın var, şef ve muhendis, kesinlikle ben değil, onlar engelli, herkes haklarında ruh hastası diyor.
Çok bunaldım arkadaslar, strese girdim, hastalıgıma iyi gelmiyor ki, uzun süredir stabilim.
Ben karakter olarak ılımlı, uyumlu bir insanım; insanların 3 günlük dünyada bu egolarını, kaprislerini, komplekslerini hiç anlayamadım.
Çıkmazdayım, 2021 yılında raporumun süresi doluyor, alsam mı yeniden?
E-KPSS diyorum ama bu yaşta ders çalışmak çok zor geliyor.
Hastalıgımın çok çok kötü evreleri oldu bu geçen 8 yılda, intihar bile ettim, ama şu an çok şükür iyiyim, eger bu işyeri beni yeniden hasta etmezse.
Özel sektörde çeşitli alanlarda calıştım, ama mutlu olamadım, çok zor bazı seyler.
Teşekkürler okudugunuz için....