Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerim liseyi bitirmem gerektiği söyledi. Uzun sürerse işime son verirler mi?

RianKillah

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Işyerinde açıktan liseyi bitirmem gerektiğini söylediler kolay kolay da bitmeyecek gibi sizce liseyi uzun süre bitiremezsem işten atabilirlermi? 77 engelim var beyinden büro da çalısıyorum

Hiç bişi olmaz siz işinizi düzgün yapıyor çalışma arkadaşlarınızda sorun yaşamıyorsanız kimse sizi işinizden çıkarmaz patron için verimlilik önemlidir ama sizin liseyi bitirmeniz ve size bu konuda baskı yapmaları sizin menfatinize ..

black bishop

Yani işimi doğru yapıyorum sevilen birisiyim liseyi bitirmesem de emekli olana kadar çalışabilirim dimi

çalışırsın tabi ben bi kamu kurumunda taşeron çalışanım halkla ilişkiler görevlisiyim çalışma arkadaşlarımla hiçbir sorunum yok işimide severek yapıyorum açıktan lise okuyorum kimsede bana senin şu okulu bitirmen gerekli diye bi söylemde bulunduğunu görmedim ..

Bana da 4 okumuyorsan 2 yıllık oku diye baskı yapıyor iş yeri. Bunları kafana takma sevdiklerinden dolayı maaşın yükselsin vs. diye söylüyorlar.

aynen raporunu süresiz yapmanın çaresine bakman daha mantıklı .

Üst Alt