Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerim raporu Ankara'ya göndermiş..?

Arasgonca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin size birşey danışabılırmıyım ?

ben nısan ayında yüzde kırk engel raporu aldım ayagımdan fakat basvuru yaparken ekpss yazdım tam olarak olayı farketmediğimden. bana yuzde 40 cıktı. sol bacagımda bılek hareketım yok baldırım gelısmedı depremzedeyım.

raporla ıskura kayıt oldum 2 ay sınra 1hazıran 2017 de çelebi holdınge işe girdim.
diğer erken emeklılık ötv indirimi için başka rapora ihtiyacım oldugunu söyledıler.
gecen hafta baska hastanede işlem baslattım bana önce aldıgım raporumun ıptal olacagını bırdaha da yuzde 40 cıkarmı bellı olmayacagını soledıler. onun ıcın devam etmedım ısleme cunku nisan 2018 de kpss onemlı benm ıcın.
iş yerımde benım raporumu ve dılekce doldurup ankaraya gonderdı

burdakı engellı arkadaslarımda ordan raporun oranının dusecegını söliyor kafam okadar karısıkkı:( ordan rapor neye gore dusuyor o düşere kpss ye gıremıyormuyum erken emeklı olamıyormuyum bı bılgı verırmısınız acaba sıze zahmet

Arasgonca

İşyeri raporu Ankara'ya nereye göndermiş? Öyle bir prosedür yok ki! Hiç bir kamu kurumu sizin adınıza iş yerinin gönderdiği evrağı işleme almaz.

Ayrıca oran bulunan raporla vergi indirim başvurusu ya da yeni işe giriş işlemlerini pekala yapabilirsiniz. Yeni rapor almanıza gerek yok

Ben özel sektörde çalısıyorum iş yerim ankarada maliyeye göndermesı gerekıyormus bıldırım yapması gerekıyormus.Raporum da ekpss ıcın oldugundan ibare yok üzerinde h sınıfı ehlıyet ve otomTık arac kullanabılır seklınde
Raporumda yazan fiziksel tıp ve rehabılıtasyon (L90) derinin atrofık bozukluklukları (M24.5) eklemin kontrakturu (S84.1) baldır duzeyınde peroneal sinir yaralanması agır engellı:hayır
Engel durumu:40
Rapor:sürekli
ÇLıstırılamıyacagı iş alanları:faZla ayakta durma gerektıren işler şeklinde yazıyo

Gecen hafta bavurdugum hastanedede fızıkk tedavı

Sol ayak bılegı 90derecede akiloze %19 (tablo 3.28) sol baldır 5cm atrofı mevcut %13 yaZdı nörolajıye yonlendırdı oda emg cekmek ıcın gun verdı. Bende gıtmedım herkes oranın duserse hakların gıder dedı. Girecegım heyette elımdekı yuzde 40lık raporun iptal olacagını yerıne bu raporun gecerlı olacagını söliyor

Son düzenleme:
Arasgonca

İş yeriniz sizin adınıza Maliye'ye rapor gönderemez, sizin adınıza vergi indirim başvurusu yapamaz.
İşkur'a mı gönderdiler acaba?

Üst Alt