Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerim SGK primlerimi eksik yatırdığı için emekli maaşım da düşük oldu!?

keskinay

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
ben 2007 de yurt dışında çalışırken kaza yaptım ve yüzde 77 oranla rapor verildi sorum otarihte yurtiçi 1100tl maaşım yurt dışı çalışmamdan dolayı 2200tl idi şirketim sigortamı 600tl göstermiş şimdi bunu düzeltme şansım varmı varsa maaşıma nekadar katkı saglar bu arada 2009 6.ayında malulen emekli oldum 2700ssk 600 tarım bagkur primim var

Ssk primlerinizin az gösterilmesi şirketin az vergi az prim ödemek istemesi velev ki ssk primlerinizin az yattığını belgeleye biliyor iseniz konuyu yargıya taşıyabilirsiniz.
Avukata danışmanızı önereceğim...

avukata danışmayı düşünüyorum saglıklı bir yolbulmak açısından en dogrusu herhalde sadece önbilgi açısından fikir almak istedim bilgisi yogun olan arkadaşlar var aramızda önbilgi açısından faydası olur umuduyla yazdım

bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum paylaşırsanız sevinirim

Elinizde bu durumu ıspat edecek belgeler ya da şahitlikler varsa, dava süreci sonunda kazanabileceğinizi düşünüyorum.

Üst Alt