Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerimde sözlü tacize uğruyorum. Ne yapabilirim?

pari85

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz?

iş yerindeki adam sürekli bana sözlü tacizde bulunuyo bunu hiçkimsenin olmadığı zamanlarda yapıyo
en başlarda çok korkmuştum ama artık korkmuyorum

Savcılıkla uğraşmak zor iş.En iyisi siz o adama temiz bir dayak attırın.Böyleleri ancak bundan anlarlar.Savcılıktan korkmuş olsa zaten şerefsiz yapmaz...

iş yerinizdeki 1. derecedeki amirinizle görüşmeniz lazım bu konuyu hiç çekinmenizede gerek yok size yapılan hakaretin içeriğini anlatmalısınız.şeyet resmi kurumda çalışıyorsanız onun defteri hemen dürtülür,özel sektör ise belki şikayetiniz geçiştirilebilir. ama yinede bu iş dediğiniz gibiyse savsaklamayın gerekli yerlere şikayetinizi yapın. kolay gelsin

Kendisiyle konuşun önce burası dağ başı değil...daha sonra kendisini şikayet edeceğinizi söyleyin

elinizden geldiğince yalnız kalmamaya çalışın hep kalabalık ortamlarda bulunun ve eğer iş yerinde güvenlik kamerası olan bir yer varsa orada bulunun o zaman en azından güvende olursunuz Allah yardımcınız olsun

yukardaki gizli ses kaydı fikri bence en güzeli..kanıt olduğunda o adamı kayırabileck hiç bir etken kalmaz ortada..

iş yerinizdeki 1. derecedeki amirinizle görüşmeniz lazım bu konuyu hiç çekinmenizede gerek yok size yapılan hakaretin içeriğini anlatmalısınız.şeyet resmi kurumda çalışıyorsanız onun defteri hemen dürtülür,özel sektör ise belki şikayetiniz geçiştirilebilir. ama yinede bu iş dediğiniz gibiyse savsaklamayın gerekli yerlere şikayetinizi yapın. kolay gelsin

Bencede böyle yapın dayak filan sakın suçsuzken suçlu duruma düşersin ancak ilk önce alttaki gibi bir ürün alın masa basındaysanız çok güzel olur.

[URL]http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/gizli-kamera-hoparlor-seti-uzun-kayit-suresi-51283000

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/masa-saati-gizli-kamerali-uzaktan-kontrol-kargo-49906459[/URL]

işyerindeki sorumlu müdür şef varsa ona söyleyin

öğleden önce o adama koridorda dedimki eğer birdaha beni rahatsız edersen seni müdüre şikayet edicem dedim ayrıyeten savcılığada vericem dedim hatta daha ileri gidip abim ve babam duyarsa sonucunu düşünemiyorum bile dedim
bakalım hayırlısı
annem ve abim adliyede çalışıyolar kardeşimde avukat benim
iş yerinde huzur çok önemli
ben bu işi ne zorluklarla buldum
sınavla girdim yani, kimseninde hayatımı mahfetmesine izin vermicem görürler bundan sonra :)))

önce tehdit ettim sonrada onların şube müdürüne gitmiş bu beni çağırdı bu konuyu burda kapatalım dedi
benim gideceğim bölge müdürü bizim binanın en yetkilisi
eğer birdaha rahatsız ederse görür o

bir altaki yazınızdan anladığım kadarıyle kamu kurumunda çalışıyorsunuz gibi algıladım eğer öyle ise bence hiç terettüt etmeden kurum müdürünüzle bunu paylaşmalısınız o şahis alanı boş bulmuş istediği gibi at oynatıyor ona bunun o kadarda kolay olmadığını,vede giyeceği pabuçun biraz pahalı olduğunu ona göstermelisiniz bence;

Üst Alt