Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerimden kıdem tazminatı veriyorlar. Almalı mıyım?

MUSTAFA44

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
iş yerimden kıdem tazminatı veriyolar ama bazı haklarım gidiyo maaşımdan 4 ikramiyeden 2 ikramiyeye 110tl düşüş var iznim düşüyo tazminatın bikısmını veriyolar diğer kısmını 5 ay sonra.
yani gidi çıktı yapıyolar yeni işçi gibi haklarım oluyo hesapladım yıllık maaş tazminata zam gelmesi gibi 2500 tl zararım oluyo
giriş çıkış yapmalımıyım bunlardan başka bi eksiğim olabilirm mesala emeklilikte maaşım düşermi ve bilmediğim başka bir şey olabilirmi para veriyolar şaşırdım gelecek olan yasa falan varmı kıdem tazminatıyla ilgili haklarım elden gitmesin.

Saydığınız kayıpların dışında emeklilik açısından bir kayıp söz konusu olmaz. Sonuçta prim gün sayısı ve miktarı değişmiyor...

Ama, kıdem tazminatını bugün almak, tazminatı sıfırlamaktır. Yani, bir sonraki kıdem tazminatının miktarı, bu kıdem tazminatından sonraki süreyi kapsar...

Ayrıca, kıdem tazminatı verilmesi demek, teorik olarak işe son verilmesi anlamına gelmiyor mu?

4 ikramiyeyi maaşa bölünmüş miktar değişiyo bahsettiğimiz şey aynımı bilmiyorum eğer bordrodki aylık kazanç toplamı veya hizmet dökümündeki meblağ i(1060) ise o değişyo tazminatı sıfıladığım zaman sadece maaşa asgari ücrete gelecek olan mesala 30 tl zam geldi yıllık 2maaş tutarı(diye biliyorum)?=yıllık 60 tl *9 yıldır çalışıyorum18 maaş tazminata gelecek olan zam= 1080 her yıl için zarar oluyo bunumu demek istiyosunuz anlayamadım kusura bakmayın.
kıdem tazminatını veriyolar ihbar vermiyolar 2 ikramiye ve diğer saydıklarım gidiyo işe devam ediyom
birde tazminat pirim gün sayısına göremi yoksa yıl bazındamı hesplanıyor ücretsiz izinlerim raporlarım falan var

Üst Alt