Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde adamına göre muamele yapılıyor!?

Umut0318

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
çalıştığım iş yerinde adamına göre muamele yapıyorlar engeli kadrosudayım ve bundan sonra rahatsızım herkese aynı şekilde davranılması gerek

kardeş sen Türkiye’de yaşıyorsan bu işlere alışık olman lazım.

birde benim gibi okul okuma o zaman ezerler adamı argo konuşarak sesleniyorlar

10 yıl tekstilde çalıştım.İş hayatında neler neler gördüm. Hayatın gerçek yüzünü gördüm. Ben de gelemiyorum ama herkes görmezden geliyor .Üç maymunu oynuyor . İş hayatında adalet ve mantık aramıyacaksın. Herkes olayları yaşananları görmezden gelince ben de görmezden geliyorum. Bir kelime bile etmiyorum. Ne yaparsan ne anlatırsan anlat. Herkes kendi çıkarına menfaetine göre hareket eder. Ben de bu sayede egois,bencil,varyemez oldum.

İş dünyasına hoş geldiniz. :)

@Umut0318 Hemen işi bırak kardeşim. Bende onlardan hasta oldum. Şaka bir yana çalışadan da da yok boş gezende de nedense

Sakın işi bırakma. İş hayatın gerçekleri ile yüzleş. Mücadele et ve kendini geliştirmeye başla. Zamanla yeni şeyler öğrenirsin. İş hayatın çoğu böyle başka yere de gitsen çok büyük fark olmaz. Burada herkes iyi gözükür ama ekmek olunca herkes herkesi satar. İlaçlarını kunlar. Çalışmak hayatı kurtarır ruhun ilacıdır. Para kazanmak kadar güzel bir şey var mı bu dünyada.. Ekonomik gücün olmalı ve işim olmalı elbet. Kısacası takmayacaksın herşeyi, ama sen takacaksın birilerine ki mutlu olasın...

Üst Alt