Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde bulunmadığım zamanlarda kaybolan her şeyin sorumlusu olarak tutuluyorum!?

RianKillah

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Büro memuru olarak bana özel kadro açtılar idari işler yardımcısı diye gıda sektörü özel şirket burası bana verilen her görevi yapıyorum ama çalıştığım yer 1 saat uzaklıkta servisle gidip geliyorum Cumartesi Pazar zaten gelmiyorum ilaç sarf malzeme deposunu bana sözlü olarak kendimde dahil istemiştim sorumluluk ama benim olmadığım zamanlar da kaybolan bişeyi benden soruyorlar ve mecbursun diye zorlama yapılıyor cezası da bana kesiliyor ve depo anahtarı şirkette kalıyor bana bi akıl verin esir muamelesi görüyorum bu konuda ne yapmalıyım ?

merhabalar. geçmiş olsun inanın hepimizin başına gelen durumlardan biri. sanki ürün ile yatıp kalkacaksın sana zimmetli. onca dosya ürün mal. tek kalemli yerlerde özellikle daha çok oluyor bu durumlar. idari işler yardımcısı isen elbette denetiminde olan bir kaç personel vardır bunları iyice tembihleyecek-sin sorumluluk ortaktır. her birine bir vazife verip ortamı koruyup kollayacaksınız

. tıbbi sarf alana güvenlik Kamerası talebinde bulun . tutanak tut ilgili birime ver tutanağı bir sureti sakla. ürün kontrolleri günlük yap yedek anahtar kimde ise bunu öğren anahtar acil durum dışında kullanılmasına izin verme

meslekte DOSTUN yok, sadece SEN VARSIN' dikkatli çalış

RianKillah
20 yıl kamuda ayniyat şefi olarak görev yaptım.
Koca bir bölge müdürlüğünün makam araçlarından telsizine, telefonuna, masalardaki bilgisayarlardan oturulan koltuklara varana kadar bana zimmetli idi. Kullanılan yüzlerce çeşit sarf malzemesinin tedarik, giriş, çıkış takipleri de sorumluluğum altındaydı.
Tam yetkiniz ve kontrolünüz altında olmayan hiç bir konudan sorumlu tutulamazsınız.
İşiniz şirketin tüm demirbaş ve sarf malzemelerini kapsayacak şekilde mal muhasipliği şeklinde ise takıldığınız konuları sorabilirsiniz.
Konu sadece o depo ise anahtar sadece sizde olmalı, aksi halde sizi o depodan sorumlu tutan görev tanımına itiraz etmelisiniz.
Tam kontrolünüz altında olmayan hiç bir şeyden sorumlu tutulamazsınız.

Üst Alt