Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde farklı vergi indiriminde farklı rapor kullanmak soruna yol açar mı?

rivotril

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim 2 tane raporum var birisi %40 işkurda kayıtlı olan diğeri ise %70 vergi indirimi için tekrar rapor çıkaracan dediler bende çıkardım.ben yeni bir işe girdim işe girerkende ilk raporum olan %40 işkura kayıtlı olanı verdim.sonrada defterdarlıktan vergi indirimi için kağıt aldım işyerine verdim bana doldurdu geri verdi defterdarlığa tekrar geri verdim şimdi iş yerine %70 vergi indiriminden yaralandığıma dair yazı gelecek yani bir sıkıntı olur mu biri %40 biri %70 ikiside sürekli ben işkurda %40 kayıtlı diye onu verdim bir şey olur mu

ilginç olmuş cevabı bende merak ettim..

rivotril

Hiç bir sorun olmaz. En son alınan raporun vergi indiriminde kullanılması daha doğrudur. Ve önerim, daha sonra düşük oranlı rapor almamanızdır. Sonradan alınan düşük oranlı raporlar özellikle emeklilik sürecinde sgk'nın kontrol muayenesine çağrılmasına neden oluyor

Üst Alt