Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde sözlü olarak söylenerek istenilen savunma..?

hakanweb1907

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1,5 senedir çalıştığım iş yerinde dün müdürüm daha önceden (10/07/2014 tarihinde) benim tarafımdan veri girişi yapılmış olan üretimin iade olduğunu ve iade sebebinin benim verileri yanlış girmem olduğunu söyledi. Bunun üzerine kontrol ettiğim dosyada müdürüm dediği gibi 1 günlük verisini yanlış girdiğimi gördüm ancak müdürüm bana sözlü olarak ben bundan bilerek sallamasyon girmişindir olarak anlıyorum dedi ve düpedüz tahribatta bulunup iş yerini kastli zarara sokmuşum gibi konuştu. Bugün ise benden savunma yazmamı istedi. Sizce 10/07/14 tarihinde, 5 ay önce yapmış olduğum yanlış veri giriş ile nasıl bir savunma yazabilirim ? Bana fikir verebilirmisiniz. Birde ben yanlışlıkla yaptım bilerek yapmadım desem dahi benim savunmama göre beni işten çıkartabilir mi? Acil yardımlarınızı istiyorum

Üst Alt