Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş yerinde takım elbise giyme zorunluluğuna itiraz etme hakkım var mı?

sb-sn

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
mrblar..

belki saçma gelebilir ama bende kifoskolyoz war ve boyumun beli(vucut) kısmı kısa ve bu nedenle takım elbise giydiğimizde sıkıntı ve uyma sorunları oluyor yani bunu rapor fln alıp normal tisrot tarzı yada gnluk yaşam kıyafetleri ile işe gitmek için bi rapor alabilrme şansımız warmı ?
çünkü takım elbiseden nefret eder ve giydiğimdede ya olmuyor yada tuhaf duruyor.. ama iş yerinde bina içinde oldugumuzdan herkes takım elbiseli ve bi tek bedensel ben warım ? buna çare arıyorum diyebilirim

sb-sn mrb
bence sen bunları dert etme onların sana nasıl baktığı değil senin kendine nasıl baktığın önemli takım elbiseyi kendi vücut ölçülerine göre diktir derim bununla ilgili birşey yapılabileceğini sanmıyorum yine de Allah yardımcın olsun

Bnde pek sorun etmiyorum hatta takım elbisenin çeketini hiç giymiyorum sadece kravat ve gömlek giyip ve üstüne bişeyler uydursamda bu olay yıllarca sürecek böyle devam etmesi beni ne kadar aldırmasamda cnımı sıkan bi olay ben tkım elbise giymek istemiyorum :(

Üst Alt