Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşçi emeklilere de maaş farkı yatacak mı?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
Bugün işçi emeklilerine de maas farkı yatacak mi henüz yatmamis da.

@volkano39,

4A - 4B emeklilerin maaş farkları gece 00:01 de Sgk tarafından yatırıldı. E-devlet sisteminde Ocak ayı maaş sorgulama yaparak Ek Ödeme Miktarı x 26 yaparak ne kadar fark yatacağını hesaplama yapabilirsiniz.
Ocak ayında 12.499 TL maaş alan emekliye 1 TL fark yattı..
Ocak ayında 10.000 TL maaş alan emekliye 2500 TL fark yattı.

Bana bir şey yatmadı sanirim memur emeklilerine var.

Ocak ayında 12.500 TL altında maaş aldınız mı?

Net ne kadar maaş aldınız? Net ne kadar maaş aldınız ise net maaşınızdan 12.500 düşerek hesaplama yapılır ve fark ortaya çıkar.

@volkano39,

O zaman sizlere 2500 fark yatması gerekiyor. Banka hesabınızı kontrol edebilirsiniz tekrar. Eğer fark gözükmüyor ise eğer sgk şubesine sorun ve bilgi alın. Sgk yatırıldı diyorsa maaşınızın bağlı olduğu banka müşteri hizmetlerini arayıp sorun.

Sgk yi aradım basvuru oluşturuldu bir süre sonra belli olacakmış.

Annemin de son zamla maaşı 12,386 tl oldu zamdan önce ancak 10 bin alıyordu onada bir fark görünmüyor baktım mobil bankacılıktan

@bahargözlüm,

114 TL Fark yatması gerekli. Sgk arayarak bilgi alabilirsiniz.
26 Ocak 10.000 net yatmıştı gece 00.01 de 2500 fark yattı.

imb863w.jpg

Yatmadı

Az önce sgk ile konuştum ölüm aylığı alana yokmuş sadece emeklilere varmis

@volkano39,

En başından beri neden söylemiyorsun arkadaşım. Dul ve yetim aylığı alanlar için fark yok. Dul ve yetim aylığı alanlar emekli kapsamına girmez..

Üst Alt