Arkadaşlar şimdi sizlere birşey anlatmak istiyorum. Benim %55 engelli raporum var. Bu raporla gittim işkura başvurdum. İşkurda beni zaman zaman engelli işçi alacak yerlere yönlendiriyor bende gidip başvuruyordum. Ancak hepsi sadece numaramı alıp seni arayacağız deyip gönderiyolardı bende işe almayacaklarını anlıyordum . Şimdi buraya kadar herşey normal. Ancak geçtiğimiz günlerde başvuru yapmadığım halde bir firmadan iş için telefon geldi engelli işçi alacaklarını söyleyip beni çağırdılar bende gittim görüştüm. Onlar şartlarını söylediler bende isteklerimi söyledim ve her konuda anlaştık. Beni işe alacaklarını söylediler benden kimlik fotokopisi ve engelli raporumu getrimemi istediler. Götürdüm ve bana yine seni kesin işe alacağız girişini yapıp sigortanı başlatacağız seni Şubatın 5'inde arayacağız dediler. Benim düzenli bir maaaşım olmadan sadece karın tokluğuna çalıştığım biyer vardı bende iş buldum umuduyla patronumla konuştum ve çalıştığım işi bıraktım. Şubatın 5'i geldiğinde (Geçen Cumartesi) firma beni aramayınca o gün gittim görüştüm. Bana patronun şehir dışında olduğunu patronun pazartesi geleceğini ve beni kesin arayacaklarını söylediler. Ancak pazartesi yine aramadılar bende dün firmaya gittim ve neden aramadıklarını sordum. Onlarda patronun kendilerine birşey demediğini sonucun büyük ihtimal olumsuz olduğunu işyerlerinde elemana ihtiyaç olmadığını söylediler. Bende kendilerine size güvenip çalıştığım yeri bıraktığımı söyledim. O zaman neden beni arayıp umtlandırdınız sonradan vazgeçtiniz dedim. Onlarda kendilerinin birşey yapamayacakları patronun elinde olduğunu söylediler. Yani arkadaşlar firma beni işe almaktan vazgeçti. Dün eski çalıştığım yere gittim orasıda benim yerime işçi almış. Hem seni işe alacağım diyen firma beni işe almadı hemde hazır çalıştığım işi bıraktım. Peki ben şimdi ne yapacağım sinirden ve üzüntüden delirmek üzereyim.