Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe başladım, ama iş bana uygun değil. Ne yapmalıyım?

Konular
67
Reaksiyonlar
46
Merhaba

3 arkadas engelli kadrosundan işe başladık benim ve arkadasımın işteki durumu iyi verilen işi yapabiliyoruz Fakat 3, arkadasımız bilgi-işleme verilmiş iş cok zor ve engeline uygun değil
insan kaynakları ile gorustugunde yapacak bir şey daha yeni girdin bu olayın cok ustune gidersen bu adam işe yaramaz damgası yersin işten cıkartılma durumu olabilir demişler
oda ben bu işte calısamam beni daha uygun bir işe verin demiş velhasıl kabul etmemişler işine gelirse denmiş
şu an ogrenme asamasında ama zor ben yapmam diyor sizce ne yapmalı ?

Kolay gelsin

Şimdiden cevap vereyim arkadasımı 2 yerle gorusturmusler bilgi-işlem müdürü zaten bura olmaz demiş daha sonra oraya almıslar yani onceden soran olmamıs yapabilirmisin yapamazsın diye

bülent bey
msj için tşk bir şey sormak istiyorum mesela adam kalbinden rahatsız adamı aldılar bir yere verdiler sağlıgına zarar veriyor bunu ik ile konustu işveren sadece bu işimiz var derse çalısanın aleyhine olmazmı ? iş bulmanın bu kadar zor oldugu bir donemde işsiz kalmakta var işveren tamam o zaman cıkartıyorum diyebilirmi ?

Özel sektörde işverenin borusu öter maalesef!

Üst Alt