Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe başladım. Son 2022 maaşımı alabilir miyim?

busbus1

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ben 14 agustosta ise basladim sok markette calisiyorum sigorta primi yatmasi 30 gun surermis ben eylul maasi alabilir miyim yada alirsam ne olur

SSK başlangıçı, 2022 maaşı Eylül dönemi alındıktan sonra olursa sorun olmaz, işe giriş, başlangıç 14 agustos itibariyle baslar ve eylül dönemi maaşı alırsan yersiz ödeme olacagı için geri ödersin yasal faiziyle.

tsk ederim abi yersiz odeme demistiniz butun aldigim parayi mi oderim yoksa o ay ki maasi mi oderim

birde benim sigortam eylulun ortasinda yada 17sisinden sonra olacakmis hemen olmaz mi oyl3 dediler

Alırsın, maaşını 17 Eylül den önce al, zaten sigorta girişini sistem görür maaş iptal eder
Bütünü degil, yersiz aldığın ayı alırlar, 17 olursa sorun olmaz

aliyim o zaman abi demi eger siz ne derseniz onu yapiyim ilk defa ise girdim yillardir 2022 maasi aliyorum engelli olarak calisacagim

Al, dediğim gibi SSK başlangıçından önce maaşını al

Öyle bir haber yok, umuyoruz bir bayram hediyesi olarak devlet ve yetkililerden.

@busbus bu ay sigortalı olursan (31 agustos da dahil) eylül dönem aylığını alamazsın. aldığın takdirde eylül dönem aylığını geri isterler. (böyle bir durumda sistem aracılığıla sigortan tespit edilir ve aylığın fesh edilir. sana ödeme yapılmaz.)

eylül ayında sigortalı olursan eylül dönem aylığını alabilirsin, yersiz ödeme konusu da olmaz. yani eylül dönem aylığını senden geri istemezler.

Kalem abla ben bir gecmeyince sigorta kullanamiyor musum sigortayi 1 ay calistiktan sonra kullanabilir misim simdi ise girdim ama sigortam gozutmuyor basladi demiyor ne yapacagim

@ levent yzc alip geri odemesi var ve isten cikarsam tekrar alamamak var

Kalem abla 17 agustosta faydalanabiliyormusum sigortam o zaman basliyormus o zaman alabilirim demi

Edevletten sigortalı olup olmadığına baktinmi?

musty35 baktim lisede sigortali oldugum cikiyor yeni basladigim cikmiyor.

2011 de oldugu cikiyor baska cikmiyor

busbus;
sigortanız işe girdikten 45 gün sonra aktif olarak görünür

Bu durumda alma, zaten Eylül dönemi (Eylül, Ekim, Kasım) pesin ödeme var. 14 agustos ta işe başlamış,17 agustos ta SSK lı olmuşsun. Haziran dönemi (Haziran. Temmuz. Agustos) alınır) 13 günlük yersiz ödeme var, sistem SSK oldunuz görmüştür. E devlete bak ödeme varmı.

e devlet sigorta yok baska neye bakiyim ama aile sosyal politalar odeme devam ediyor diyor

Abi maaslar eyluldeki haziran temmuz agustosun parasi diye dusunuyordum

gözümü korkutan öyle bi yorumlar yazdınız ki..

2011 kasım ayında SSK lı işe başlamıstım. 2012 e kadar 2022 aylığı sorunsuz aldım. 2013 girdimi artık yatmaz olmuş. PTT hesabımı kapattırdım.

o günden bugüne kadar hiç birşey olmadı. ?? yasal faizi ile geri ödeme vs. vs.

abi almayim mi ne diyorsunuz benim kafami karistirmayin lutfen ihtiyacim var ayli26 eylulde yatacak yardim edin

*veli* 13 günlük ne yersiz ödemesi yahu! bilmeden yazıp milleti korkutma!
peşin ödenen aylıklar geri istenmez. haziran dönem ödemesini almış. agustosta çalışmaya başlamış arkadaş. helal hoş olsun. yersiz ödeme konusu yok burada. o 13 günlük para da istenmeyecek!

busbus bu ay sigorta kaydın başlamışsa eylül dönem aylığnı alamazsın. zaten sistem aracılığıyla sigorta kaydın tespit edilir ve aylığın feshedilir. yalnız sistemin gözünden kaçarsa bu durumda sakın eylül dönem maaşını çekme aksi takdirde yersiz ödeme konusu olur ve eylül dönem maaşını geri isterler senden.

sigorta kaydının ne zaman olduğunu e-devletten bakıp kontrol et. istersen alo 170'i arayıp sigorta başlamış mı öğrenmeye çalış.
eger agustos ayı içinde sigorta kaydın yapılmışsa eylül dönem aylığını unut sakın çekme. çekeceksen de geri ödeyeceğini bilerek çek.
hepsi bu. anlaşılmayacak bir şey var mı ortada?

bypeace Veli'ye bakma sen. bilip bilmeden yazmış.
senin konuna gelince korkulacak bir şey yok. yersiz ödemeler için af çıkmıştı (2014 yılında) . devlet 2022 aylıkları için alacaklı olduğu borçlardan vazgeçti. dolayısıyla borcun yok devlete, merak etme:)

abi almayim mi ne diyorsunuz benim kafami karistirmayin lutfen ihtiyacim var ayli26 eylulde yatacak yardim edin
Karışmasın, SSK oldugun için. Eylül dönemi maaşı nı alma yatarsada alma geri isterler
Bak önce ne dedin, agustos 14işe girdim dedin, bende SSK başlangıçını sordum, sen bir ay sora yapılacak dedin, bende Eylül dönemi maaşı öncesi olmasın dedim sen17 Eylül dedin bende Eylül dönemi maaşı nı al dedim
Şimdi diyorsun SSK agustos 17 baslar
Burada kim haklı, senmi benim kafamı kaarıştırdın, ben mi karıştırdım iyi düşün tek cevap hakkın var. Bir sözünle kalemi mi kırdın. Kırdırma kalemi.

peki 13 günlük yersiz ödeme için de bir şey yazacak mısın? aynı şekilde efelenecek misin?

Haksızlık inceleme olursa alırlar

ben bütün cevapları verdikten sonra tekrar yazmanın ne alemi var Veli? illa ortalıkta mı gözükme derdindesin?

dayanağını göster! bana o 13 günlük aldığı parayı neye göre geri isteyeceklerini ispatla hade?
ne atıyorsun sen ya! nasıl bu kadar gözü kara yanlış bilgi veriyorsun ortalıkta ahkam kesiyorsun! ben cevap verdikten sonra da eksiğim hatam varmış gibi peşimdem soru cevaplama derdine düşüyorsun!

haksızlık inceleme olursa alırlar diyorsun. hade bunu neye dayandırıyorsun söyle!
yahu sen daha dün dönem aylıklarına hangi aylar dahil ediliyor bilmeden yanlış yazıyordun. ardından doğrusunu yazdıkça bana bakıp yanlışlarını düzeltiyorsun. hoş bir şey bu. lakin bana bu afra tafran ne? ben yazdıktan sonra kendini ne sanıp tekrardan aynı şeyleri yazıyorsun!

Kalem abla 170 aradim sigorta kaydim yokmus sordum bu arada bayramdan once aliyor muyuz yoksa bayramdan sonraya mi kaldi ablam

busbus büyük ihtimalle bayramdan önce ödemeler yapılacak. yarın kesinleşir ablası. forumdan takip edersin gelişmeleri.

Kalem, ablası, beni niye azarlıyorsun, bi yanlış için yapılırmı bu bana, yanlışı düzeltecegini biliyordum ismi gibi formun kanatsız meleği Allah razı olsun sizden.

Üst Alt