Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe geri dönüş dilekçesi örneği..? [Hukuk]

ugur0679

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba benim % 40 özürlü raporum var (epilepsi hastasıyım). 10/09/2007 tarihinde metiş inş .. işe başladım. 13/03/2009 tarihinde iş aktimiz fesedildi. fesik nedeni çalışmakta oldugumuz birimin taşere edilmesinden dolayı bize uygun iş bulunmamasından dolay.
ı bu gün iş kura gittim ordan adliyeye gönderdiler. asliye'de iş mahkemesine gittim. bana tevhi masasına git dedile.r gittim orda dilekçe yazman gerekiyor mahkemeye dediler. işe geri dönüş dilekçesi fakat bu dilekçeyi bilen kimse yok yardımcı olursanız sevinirim.

tşkler devamında bi şişler bulabilirsen teşekkür ederim de bura özürlü işçi oldugumuz hiç belirtilmemiş yardımların için tekrar tekrar teşekkürler.

arkadaşlar özürlü işçiler kanununda diyorki özürlü bir işçi işten en son çıkarılacak kişidirr çıkartıyorsan bile işyeri iflas yada iş yeri kapanması durumunda işten çıkartılır diyor lütfen yerdım edinnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar yukarıdaki dilekçeye 1 2 madde dah ekleyebilirmiyiz.

Merhabalar. Dilekçe örneğini arkadaşların eklediği gibi hukuksal paylaşım bulunan internet sitelerinden bulabilirsiniz. Ama size tavsiyem bir meslektaşımın davayı takip etmesi doğrultusundadır. Çünkü dava dilekçesinde eksiklik olduğunda daha sonra durumu düzeltmek çok zor oluyor. Bu arada bulunduğunuz ildeki baroya başvurarak hukuki yardım da talep edebilirsiniz. Şartlarınız uyuyorsa baro size ücretsiz olarak bir avukat atayacaktır.

Özürlü işçi işten çıkartılamaz şeklinde bir hüküm iş kanununda mevcut değil. Özürlü işçi de diğer işçilerle aynı haklara sahip olup ; tazminatı ödenmek koşuluyla elbette çıkartılabilir.

yani hiç boşa dilekçe vermeee ugraşma mı diorsunnn akasyaaaa

Üst Alt