Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girdikten sonra değiştiğimi iddia ediyorlar...

Bitmeyenumut

Yasaklı Üye
Konular
45
Reaksiyonlar
0
Nisan ayı başında ilk mesleğimi icra etmeye başlayarak iş hayatına sağlam bir giriş yaptım. 1.5 ay gibi kısa bir sürede değiştiğimi iddia ediyor çevrem ve ailem. Aksi huysuz bencil olmuşum. Cümlelerim iğneli ve kırıcıymış. Çok çabuk sinirlenip tüm gemileri anında yakıyor muşum. Ben böyle biri olduğuma inanmıyorum.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunun sana özel bir tarafı yok. İş hayatının içine girene kadar bende sevecen sevgi dolu bir insandım. Ancak kıdem ve kademe olarka senden üstte fakat senin bilginin onda birini bilmeyen insanlar seni her seferinde eleştirirse veya farklı sorunlar olrtaya çıakrsa bi zaman sonra ister istemez değişirsin. Birine sinirlendiğinde hemen konuşma biraz bekle derin nefes al içinden 10'a kadar say :) ben öyle yapa yapa düzeltmeye çalışıyorum kendimi

Ve yarın tatil time [emoji16][emoji16]

27 yaşındayım ve 27 yıl boyunca ömrümde ilk defa kendi imkanımla ve kendi başıma gönlümün istediği gibi bir tatil yapacağım. Televizyonların özendirmesi yüzünden hep tatil köyüne gitme hayali kurdum yıllarca. Çok uğraştım çok dirsek çürüttüm eğitim hayatı boyunca. Ve sonunda uzun süren işsizliğin sonrasında güzel bir işim oldu. Çok değil 2 buçuk aydır çalışıyorum ama hayallere ilk adımı atalım artık. Şimdiden herkese musmutlu bayramlar [emoji8]

Sana da iyi bayramlar ve de iyi tatiller şimdiden. Yarın olmayacakmış gibi gez, dolaş, eğlen... Anı yaşa ve kimseyi takma. :)

Bitmeyenumut

parayı bulan değişiyor hocam sende paralı bir iş bulduysan veya parayı bulduysan değişim kaçınılmazdır.:cool:

Hayat diyelim @iron

Benim ki nankörlük mü?

Benim hikayemi bilen bilir. Yıllarca işsiz gezdim 2 lisans 1 ön lisans diplomam var. Benim elimden tutup bana mesleğimde ilk işimi veren adamın yanından daha iyi bir yerde iş bulduğum için ayrıldım. Ben akrabamın bir eczanesinde 1500 liraya ilkel koşullarda sigortasız çalışıyordum. Sonra birgün bir doktor ile tanıştım. Bana sahibi olduğu tıp merkezinde iş verdi. Ama sadece 2.5 ay çalıştım. Sonra medikal parkta iş bulunca ayrıldım. Bana şöyle dedi. Sana hakkımı helal etmiyorum sana merhamet ettim seni yanıma aldım iş verdim imkan verdim beni bırakıp gidiyorsun dedi.

2.5 ay çalıştığın yerden ayrılma nedenin ne idi acaba? sonraki buldugun işin şartları dahamı iyi?

Evet şartlar daha iyi gibi.

Arada çok fark yoksa biraz nankörlük yapmışsınız gibi geldi bana

500 tl maaş farkı. Servis imkanı. Ve cmt pazar tatili. Tek fark bu.

Sana yardım edeni yolda bırakmışın

İkibuçuk ay neki

Vicdan azabı çekiyor muyum pişman mıyım, onu bile bilmiyorum...

Bitmeyenumut

Geçmiş olsun,kader bu
Kendini karamsarlığa değmez.
İşsiz adammı kalmadı.
Yeni işin hayırlı olsun âËœº

seni tanımıyorum ama ailen haklı olabilir şöyleki ; benim yakın çevrem dede o tip insanlar var misal öz amcamın oğlu daha düne kadar inşaatlarda çalışıyrdu adam uzman çavuş oldu havasından geçilmiyor dersin ki ordu da yüzbaşı binbaşı bu şekilde bir kaç kişi var tanıdığım bende şu an işsizim ama inşallah bende öyle olmam işe girsek işsiz de kalsak insan biraz alçak gönüllü mütevazi olmalı bence...

Bitmeyenumut

salak herif deseydin keşke

memlekette işsizden bol ne var gitsin başka adam alsın ulan ne salaklar var ....

Üst Alt