Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girdim. İşe girdiğimi bildirmedim ama 2022 aylığımı da çekmedim. Cezası olur mu?

ksk2000

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben subat ayında işe girdim ve o tarihten belli 2022 yi almıyorum ama işe girdiğimi bildirmem gerekiyomuş çorumda işe girdiğimi bildirmeye gittim ankaraya bildir dediler ankarayı 147 miydi neydi aradım kısa kodu çoruma bildir dediler ne yapayım ceza yeermiyim

Siz, dilekçe yazmanız gerektiğiniz konusunda bilginiz olmadığı için kesilmesi için bu vakte kadar hiçbir başvuru yapmadığınıza ama yatırılan maaşları çekmediğinize dair dilekçenizi SDYV'ye yazın verin.. Maaşları çekmediğiniz için ceza almazsınız,hesaptadır para. Dilekçeyi verdikten sonra kurumlar kendi arasında halleder..
Sosyal Güvenlik Kurumu - ES 2022 Evrak Takip Uygulama şuradan durumunuzun aktif olup olmadığına bakabilirsiniz. Ve dilekçeyi verdikten sonrada kurumlar arası yazışmaları takip edebilirsiniz..

Dilekçeyi tam olarak nereye gönderiyoruz? Adres olarak bildirirseniz çok sevinicem arkadaşlar.. Bakıyorum her yerde farklı adresler yazıyor.
Aklım karıştı yeminle :confused:

arkadasım nasl bi dilekçe nereye gönderecegiz biz<e bi word belgesi paylaşabilirmisiniz
şimdiden teşekkürler
bide işten çıkarsak yeniden başvurma şansımız var mı ne yapacagız işten çıkarsak

şimdiden teşekkürler

sgk primsiz ödedmeler genel müdürlüğüne yollayacaksın işe giriş tarihini yaz maaşı çekmediğini ve iptalini iste isim soy isim imzayı atmayı unutma bukadar... sakın maaşı çkeyim deme sakınnn

merhaba kelebek hnm.bende isteğe bağlı olarak 2,5 ay pirim ödedim sonrasında 4 aydır ödeyemedim 2022 maaşını çekebilirmiyim diye sorduğumda mal .müd. çekebilirsin dedi.zaten sen çocuk için alıyorsun vasi olduğun için alabilirsin sakınca yok dedi. öncesinde ankaraya bir dilekçe yazmıştım .isteğe bağlı yatıracağımı.yani bildirmiştim. onlar da maaşı yatırmışlar .mal müd. çek deyince çektim.acaba başıma bi iş gelirmi geri ödermiyim diye de defalarca sordum.alabilirsin dediler.bilemiyorum siz ne dersiniz bu duruma. teşekkürler kelebek hnm.

Üst Alt