Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girdim. Mart dönemi 2022 maaşını alabilir miyim?

memoli2727

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
21 02 2018 de işe girdim martta 2022 ayılığımı alabilirmiyim lütfen yardım edin bilgisi olan varsa yazsın

sigortalı yada memur olarak atandıysanız artık 2022 alamassınız durumu dosyanıza bakıp karar verirler alamazssınız

alamazsın.çünkü mart ayında ödenecek olan 2022 maaşı mart nisan mayıs ayına ait olan maaş.2022 de ödemeler dönemlerınden önce ödenıyor.şubat değilde mart 21 de işe girmiş olsan mart nısan mayıs dönemını alırdın.

maaş büyük ihtimal yatar fakat bence sosyal yardımlaşmaya git durumunu bildir. ona göre son maaşı al.yoksa son maaş yatar alırsınız ama sonra size yersiz ödeme çıkarabilirler.

Demirrresul
işe sıgortalı girdiği için sisteme anında girdi yapılır ve maaş kesılır.olakı sisteme o an girilmedi ve dediğiniz gibi maaş kesilmedi.sizinde söyledıgınız gibi o maaşı çekmemesı gerekıyo sisteme ilk girişte göründüğü an cezalı olarak geri alırlar.en güzeli almaması.

memoli2727
21 Şubat'ta işe girmişsin. eger sigorta girişin yapılmışsa mart ödeme dönemi başında 2022 aylığınız kesilecektir, bilginiz olsun.

her ödeme dönemi başında 2022 aylığı alanların SGK sorgulaması yapılır. SGK kaydı olduğu tespit edilenelrin aylıkları fesh edilir.

sigorta girişiniz yapılmışsa mart dönem aylığı yatırılmayacaktır zaten, aylığınız da fesh edilecektir.

çok tşk ederim kalem abla

abla bir bir sorum daha var ben sgk prim 336 gün eksik rapor izin kullandım bunu parayla sgk yatırılabiliyormu elden bilgin var yazarmısın abla şimdiden tşkler

memoli2727 o konuda bilgim yok ablası. SGK iletişim hattı olan alo 170'i arayarak bilgi edinmeye çalış ya da SGK'ya gidip sor. ya da bu konuyla ilgili forumdan sormaya çalış.

Üst Alt