Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girebilmek için rapor almak istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

piraye03

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar..
sol gözde % 32 rapor ve epilepside % 20 rapor olanağım var yapılan muaynlere göre fakat kurula girmedim henüz.kamuda çalışmak için heyet formunu doldururken nasıl bi yol izlemeliyim ltfn yardımcı olurmusunuz.

öncelikle % 40 ve üzeri özürlü raporu alacaksınız, sonra bir sonraki ÖMMS sınavına katılacaksınız.

anlamadığım heyet müracatındaki forma ne amaçlı doldurucam :((

Ozurlu raporu icin almak istiyorum yazacaksin , hastanedekiler yonlendirecektir zaten.

Heyet icin basvurup muayene olduysan heyetin karsisina cikacaksin ve yuzde 40 i gecmesi icin dua edeceksin :) sonra iskura kayit mi yaparsin omss ye mi girersin, ozurlu ilanlara mi basvurursun , sana kalmis

Size verilen oranlara göre rapor oranınız % 44 olacak.. Bu raporunuzla İşkura kayıt olabilirsiniz, arkadaşların dediği gibi ÖMSS sınavlarınada girebilirsiniz.. Siz bulunduğunuz ilin özürlü sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerinden birine başvurduğunuzda zaten sizi yönlendireceklerdir..

Sadece epilepsi durumunuz için çalışamayacağınız işler belirtilirse raporunuzda iyi olur. Sonradan uğraşmak zorunda kalmazsınız... Dikkat gerektiren işlerde sorun çıkaracak boyutta mı epilepsi hastalığınız..? % 20 oran verildiğine göre "Bazı günlük aktiviteleri engelleyen nöbetler" geçiriyorsunuz. İş hayatında önemi olan bir konu. Onun için mutlaka çalışamayacağı işler alanı ibaresinin doldurulmasını isteyin..

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/dig...aklariyla-ilgili-site-rehberi.html#post929941

Üst Alt