Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girince Bakım aylığımız kesilir mi? Bildirim yapmalı mıyım?

SAHİNNNN

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben bakım maaşını kestirmek istiyorum eşime bakıyorum. sigortamız yeterince var az bir günümüz kaldı emekli olamaya. bakım aylığını kesip sigortaya bağlamak istiyoruz. işe girmekle bakım aylığının kesilmesi mümkünmü yoksa özel bi bildirimmi yapmamız gerekir.

esine sen bakıyorsan ssk calışamassın çalışırsan 1ay gecmeden kuruma bildirmen lazım

biz bakım maaşını kesip ikimizde sgk ya bağlanmak istiyoruz . ne yapmamız gerekiyor kuruma gidip maaşı iptal etmek istiyoruz demek zorundamıyız yoksa sgkya gecince kendisi otomatimen kesilirmi bunu öğrenmek istiyorum

siz gidip iptal etmelisiniz hanede kişi başı gelir 540 ytl gecerse bildirin yoksa ceza yersiniz onlar tesbit ederse

teşekkürler sağolun. yani işe girsekde önce kuruma gidip bildirmemiz gerekiyor

işe girdiğiniz takdirde bu durumu il müdürlüğüne bildirmekle yükümlüsünüz. aksi takdirde hakkınızda yasal işlem yapılır.

çok sağol melek abla . bu olay 2222 içinde geçerlimi . biz henüz işe girmedik . işe girmeden iki maaşıda kestirip öyle gireceğiz işe

evet, 2022 aylığı için de işe girdikten sonra bildirim yapın vakfa. Ama gerçi sgk kaydınız sistem tarafından tespit edilip aylık kesilir. yine de il müdürlüğüne gittiğinizde vakfa da ugrayıp bildirin.

Üst Alt