Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girme durumum olduğunda bağlanma sürecindeki 2022 maaşım ne olur?

Cahit oynar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam ben 2022 aylığım kesildi tekrardan müracaat ettim bu 3 aylık engelli aylığı almama iki hafta kaldı.sigortalı bir iş buldum. sigorta girişim olduğunda bu 2022 aylığıma iki hafta kalan sürede alabilir miyim tsk

Neden kesilmişti sigorta varsa olmaz tekrardan.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim parayi çekmemek iki hafta kaldı.sigorta girişim olsa parayi ala bilirmi yim

Evet ama 2022 aylığı almama iki hafta kaldı.bu parayi ala bilirmi yim

sigortan yattıysa alma o engelli maaşı cezası olabilir dikkat et

engelli maaşını ne yapıcan işin var ya

Alamazsın almada sigortalı işin var madem...

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2022 aylığı gelir

Selam ben 2022 engelli aylığı aliyorum haziranın 10 da ödeme yapiliyor.sigorta girişim oldumu ödemeyi yaparlarmı tsk

Cahit oynar
1 haziran öncesi sigorta girişin olursa haziran ödemeni alamzsın. 1 Haziran sonrasında sigorta girişin olursa haziran dönem aylığını çekebilirsin. borç da çıkartılmaz.

sistem aracılıgıyla her ödeme dönemi öncesinde aylık alanların SGK sorgulaması yapılır. sgk kaydı olduğu tespit edilenlerin aylıkları ödeme dönemi öncesinde fesh edilir ve ödemesi yapılmaz.

özetle eger iş bulduysan 1 haziran'dan sonra sigorta girişi yaptır. bu durumda haziran ödemeni alabilirsin ama sigortan devam ederse, 1 eylül öncesinde aylığın fesh edilir ve eylül ödemesini alamazsın.

Sigorta girişinin olup olmadığını biz nerden bilelim az biraz idrak yahu. O kadar komik sorular soruyorsunuz ki gülmemek elde değil.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmeyenumut

alay eder gibi konuşmayın idraka ihtiyacı olan sizsiniz, cahit oynar 'sigorta girişim olursa' demiş dolayısıyla yok. Kalem hanım gereken yanıtı vermiş konu kapanmıştır.

Rebellious alay etmek falan yok. Ortada yazım hatası var, bende yeni fark ettim. Sigorta girişim olduğu zaman yazacağına sigorta girişim oldumu yazmış. Ben de ssk girişinin olup olmadığını nereden bilelim demek istedim. Suç bende değil. Türkçeyi düzgün kullanmayanlarda...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalem hanım 4 haziranda ssk girişim oldu.2022 aylığımi 8 haziranda çektim.e devlet üzerinden 2022 aylık yardım devam ediyor görünümde. Sosyal dayanışma Vakfı'na ssk bir işte çalışıyorum diye beyan edeyim mi. herhangi gibi bir ceza uygulaması tarafıma olurmu tsk

Cahit oynar

hiçbir bildirimde bulunmana gerek yok.

4 haziran'da sigorta kaydın olmuş. 8 haziran'da haziran dönem maaşını çekmişsin. helal hoş olsun. o para hakkın zaten.
geri de istenmez senden rahat ol.

sigortalı işe girmenden dolayı eylül başında sistem aracılıgıyla sgk kaydı sorgulaması yapılacak. O sorgulama neticesinde sgk kaydın tespit edilip aylığın feshedilecektir. bu yüzden bildirimde bulunmana gerek yok. sistem aracılıgıyla sgk kaydın tespit edilir gereği yapılır zaten.

Üst Alt